A lebukott megcsaló miért viselkedik flegmán, cinikusan és miért nem hagyja el a másik fél házát?
Figyelt kérdés
Kimagyarázza,hogy mi oka volt rá,hogy félrelépjen,külön szobába költözik,de nem megy el.2011. márc. 25. 09:28
21/24 anonim válasza:
Bocsánat, nem barátnője, hanem közeli rokona.
22/24 anonim válasza:
Ha a feleséget derült égből villámcsapásként érte a dolog, akkor a hapsi nem is akarta tudatni vele az állítólagos problémáit, vagyis kár utólag magyarázkodni, hogy mit nem kapott meg otthon. Nehogy már nekem legyen igazam, ha a férjem nem azért él, hogy én minden egyes másodpercben tökéletesen jól érezzem magam, és ezért én megcsalom. Jelen esetben, ha nem tudja meg az asszony, hogy a férje hova jár, végtelenségig megfelelt volna a pasinak a helyzet. Különben meg, ha olyan boldogtalan, akkor legalább most elhúzhatna keresni a boldogságát, nem? Ő meg inkább marad tovább "szenvedni".
23/24 anonim válasza:
Köszönöm a lepontozást! Azért így utólag végigolvastam a kérdező kommentjeit mégegyszer (kizárólag csak az övét, az adott válaszokat nem), és nekem így az jön át, hogy a kedves kérdező szeretné csak, hogy a férj menjen, a feleség NEM (legalábbis nem biztos benne)!
24/24 A kérdező kommentje:
A pontozást nem én csináltam.
Dehogy szeretném,hogy menjen,ha meg tudják beszélni akkor próbálják meg, nagyon szeretem a férjet is,nagyon jó embernek ismertem meg...ám ezt nem jól tette most.
2011. márc. 28. 14:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!