A lebukott megcsaló miért viselkedik flegmán, cinikusan
és miért nem hagyja el a másik fél házát?
Erre nincs bocsánat. Egy prostitól nem lehet röpke idő alatt szeretetet kapni.
Amikor szeretetre vágyom, kedvesebb vagyok a feleségemhez és rövid időn belül vissza is kapom.
Flegmaság? Talán nem is saját magát okolja, hanem Téged amiért megcsalt.
2011. márc. 25. 10:45
Talán azért flegma és cinikus, azon a közhelyen kívül, hogy a támadás a legjobb védekezés, mert jól ismer téged, hogy úgysem dobod ki valamiért, mint a példa is mutatja.
2011. márc. 25. 10:53
13/24 A kérdező kommentje:
Engem nem okolhat,mert én nem a felesége vagyok :-) .A feleség egy közeli rokona vagyok,aki végignézi kívűlről ezt a lehetetlen helyzetet.
14/24 A kérdező kommentje:
A feleség azt mondja bár szereti,de válni akar,de valahogy úgy érzem ,hogy még nem biztos a végkifejlet.
Gyerekük nincs,a ház a feleségé.
A ház a feleségé...
Nem tudom ezek után mit várnak a nők a férjüktől.
Nem hiszek a jó útra tért házastársakban.
Legközelebb jobban fog vigyázni... ennyi.
2011. márc. 25. 11:02
16/24 A kérdező kommentje:
A feleség azt mondja,hogy addig marad amíg nem talál új lakhelyet,a férj szülei a közelben laknak egy kertes családi házban,simán elférne ott.Mintha mindketten még reménykednének valamiben,nem értem,hogy miért nem megy el a férfi.
Feltételezem, hogy azért nem megy el, mert ha 15 évig működött a kényelmes kis élete, feleségestől, k*rvástól, mindenestől, gondolom úgy okoskodik, hogy kár lenne visszarendeződni apuci és anyuci kisfiává. Elülnek a viharok otthon, aztán szépen, óvatosan kezdheti megint a kis kretén dolgait. Hasonló szituban voltam, de az én férjem egy idő után elköltözött. Szépen lecsúszott, röpke egy év alatt..
2011. márc. 25. 11:09
"Legjobb védekezés a támadás"-a közmondások mindig igazat mondanak:)
Tipikus emberi viselkedés(már annál,akiben nincs tartás és lelkiismeret-sajnos elég sok ilyen ember van).Könnyebb a másikat hibáztatni,még talán saját maga is elhiszi,hogy megnyugodjon a kis lelke :)
2011. márc. 25. 11:10
19/24 A kérdező kommentje:
Ha jól belegondol az illető,így volt egy nagyon kényelmes,biztonságos élete,elismerve a családja felesége által,ami már túl jó volt,ezért kellett valami kis izgalom,állítólag játéknak indult,hogy a netes szexhirdetőn ismerkedni kezdett munkaidő alatt,mint állította a kollégái mind,aztán egyre távolabb merészkedett,onnan nmár nem volt megállj.
Viszont ha nincs meg a biztos háttér,akkor már nem is olyan jó buli ez az egész... :-/
Azért milyen könnyű ítéletet mondani valaki felett úgy, hogy szinte nem is tudunk róla semmit. Amit tudunk, azt is egy általunk ismeretlen személy által tudjuk, amely egyáltalán nem garancia arra, hogy biztosan helytálló információkhoz jutunk. Főleg nem úgy, hogy az információt nyújtó személy nem él együtt a férjjel, mivel ő csak a feleség barátnője, tehát nyilván nincs közeli viszonya a férjjel, érzelmileg nem kötődik hozzá. Érdekes lenne ismerni a feleség álláspontját is, meg a férjét is szerintem. Vajon mi az oka, hogy a férj prostiknál keresett boldogságot? Lehet, hogy azért mégsem volt teljesen boldog, lehet, hogy nem is kapott meg teljesen mindent? Tényleg létezik olyan, hogy abszolut boldog valaki, mindene megvan, ezért unalmában qrvázik? Érdekes dolgok ezek!
2011. márc. 25. 14:52
Kapcsolódó kérdések: