Kegyeleti kérdés! Az idős emberek közűl a nők vagy a férfiak tesznek félre a temetésükre általában? Melyik nemből gondolnak az ilyenre többen?
Olvasom, sokan megdöbbennek ezen. Én nem értem őket. Egy temetés elég drága dolog. Miért furcsa, hogy külön gyűjtenek erre, hogy ne legyen a családjuknak még ez is teher, a gyász mellett?
Gondoljatok bele! Ha megteheti, hogy félrerak, márpedig a kicsiből is félre lehet rakni, miért baj? Az én nagyszüleimnek is megvolt rá a pénzük. Arra már rég megvolt, amit azon felül spórolt össze, azt adta nekünk, már persze ha elfogadtuk. Egy tisztességes életet élő ember méltón fejezze be az életét, úgy gondolom. Ne hagyjon adósságot a családra. Mert ha úgy vesszük, ez az. A gyerekei és unokái nyakába var egy 150-200 ezer forintos tartozást, amit nekik kell fizetniük.
Gondolom sok helyütt nem is konkrétan erre teszik félre a pénzt, hanem magától értetődő, hogy az örökségből tisztességesen el fogják temetni.
Azok, akik azt írták, enélkül is el lettek temetve a nagyszülők. Miből? A saját pénzetekből, mert meghaltak az öregek és semmijük nem maradt? Gondolom nem, hanem maradt hátra utánuk pénz, ami azt is fedezte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!