Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Így külső szemlélőként mint...

Így külső szemlélőként mint tanácsoltok?

Figyelt kérdés
Van egy viszonylag új haverom, pár hete ismertem meg. Nem jön szóba nálam, mint férfi, de jóban vagyunk. Tegnapelőtt írtam neki, h mi van vele, rég beszéltünk, mert én közben el is utaztam. Kérdezte, h itthon vagyok-e, mondtam igen, és elhívott az előadására. „eljössz az előadásomat megnézni pénteken vagy szombaton 8kor a városi színházba? örülnék”. Válaszoltam rá, h „ha tudok menni, akkor pénteken, meg kell előre vennem a jegyet?”. ugyanis új vagyok a városban, nem tudom itt hogy megy, nem is voltam még ebben a színházban, nem tudom kell-e jegy, és ha igen, akkor elővételben-e. Nem válaszolt semmit. Szívesen elmennék megnézni, de így látatlanba nem szeretnék odamenni. Kicsit rosszul esik, h elhív és utána nem tájékoztat. Lehet h az lesz a vége, h írok neki, h akkor mi van, csak nem tudom, félek h félreérti, h én itt erőltetem, h mehessek….szerintetek? 20L
2011. márc. 24. 14:03
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Egy tisztelet jegyet igazán adhatott volna, vagy így toborozza a nézőket?
2011. márc. 24. 14:10
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

*félek h félreérti, h én itt erőltetem, h mehessek

Elhívott, megmondta, hogy örülne, pont. Elég nagy lány vagy már, el tudod intézni magad is. Felhívod a színházat, megkérdezed a jegyet. Ennyi.

Nem fog könyörögni, hogy menj.

Részedről meg nem erőltetés, csak értetlenkedés.

Ráadásul ez a "ha tudok, akkor megyek" kicsit lerázós dumának tűnik, és nem igazán látszik belőle, hogy örülnél a meghívásnak. Ezek után én sem könyörögnék.

2011. márc. 24. 14:14
 3/4 anonim ***** válasza:

Igen lehet az is kicsit látatlan lehet az ő részéről h mégis akarsz e menni.Biztosra kellett volna mondanod.

Viszont téged is megértelek.nagyon sok olyan meghívásom volt,randi is h fogalmam sem volt a végén ki állja a költségeket és volt olyan h nekem kellett...ebből nekem sem derült ki hogy ez most milyen meghívás akar lenni...egy két soros email meg nem kerül semmibe h elmondja a részleteket.

2011. márc. 24. 14:36
 4/4 anonim ***** válasza:
Jegy mindenhova kell amúgy akármiyen kis színház is.A mi városunkban a művházban szoktak lenni az előadások és azok sem ingyenesek.Elővételben is sztem meglehet venni de akkor még most érdeklődj mert a péntek mindjárt itt van.
2011. márc. 24. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!