Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Párom édesanyja közölte hogy...

Párom édesanyja közölte hogy cska kihasználom a fiát szerintetek is? (többi lent)

Figyelt kérdés
11 hónapja vagyunk együtt párommal körülbelül 8 hónapja ott töltöm a hétvégéimet vagy csak a szombatot, nem érzem még úgy hogy kikell menenm a konyhába megfőzni, nem érzem otthon magam náluk. Az kihasználás hogy pl a párom csinálja meg a vacsorát (odarakja a gáztűzhelyre a virslit, amit elötte én sedek ki a bőréből) vagy tojásrántottát csinál. egyszer csináltam neki nem felelt meg mert ő egybe szereti énm eg úgy nem tudom megcsinálni csak ha kicsit darabosabb.
2011. márc. 24. 12:33
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
71%
Hihetetlen, hogy a 3. évezredben még mindig vannak a Földön olyan őstulkok, akik azt hiszik, hogy a nőnek kötelessége végezni minden házimunkát és kiszolgálni a férfit. Én ezt a primitív családot még ma ott hagynám. Nem hiszem el, hogy 11 évet elvesztegettél ezekre az életedből.
2011. márc. 24. 14:58
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Én nem sajnállak, kérdező. Pontosan tudod, hogy egy szemét alakkal vagy együtt, pedig senki nem kényszerít. Magadnak köszönheted. Megváltozni nem fog. Ha ragaszkodsz hozzá, szenvedj, de ne panaszkodj.
2011. márc. 24. 14:59
 23/24 anonim ***** válasza:
78%
Csak 11 HÓNAPOT!
2011. márc. 24. 15:03
 24/24 anonim ***** válasza:
78%

Ja, tényleg. Gyorsan olvastam, azért olvastam 11 évet.

Na mindegy, ilyen mellett még a 11 hónap is rengeteg.

2011. márc. 24. 15:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!