Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Párom édesanyja közölte hogy...

Párom édesanyja közölte hogy cska kihasználom a fiát szerintetek is? (többi lent)

Figyelt kérdés
11 hónapja vagyunk együtt párommal körülbelül 8 hónapja ott töltöm a hétvégéimet vagy csak a szombatot, nem érzem még úgy hogy kikell menenm a konyhába megfőzni, nem érzem otthon magam náluk. Az kihasználás hogy pl a párom csinálja meg a vacsorát (odarakja a gáztűzhelyre a virslit, amit elötte én sedek ki a bőréből) vagy tojásrántottát csinál. egyszer csináltam neki nem felelt meg mert ő egybe szereti énm eg úgy nem tudom megcsinálni csak ha kicsit darabosabb.
2011. márc. 24. 12:33
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

OKÉ

Itt már meg is érdemled,hogy ilyet lökött alakokkal vagy együtt..Ne rinyálj!! A pasast rúgd ki,és minden gondod megoldódik..Ha meg együtt maradsz vele,akkor ne panaszkodj..

2011. márc. 24. 12:51
 12/24 A kérdező kommentje:
Nem rinyálok csak érdekelt hogy ezt kihasználás e mert szerintem nem, sehol nem voltunk amit esetleg a párom fizetett volna minden felesben ment az én részem én fizettem az ővét őt
2011. márc. 24. 12:54
 13/24 anonim ***** válasza:
91%

Mit érdekel, hogy kihasználás-e vagy sem, mikor sokkal nagyobb problémád van. Ha a párod már most üvöltözik veled mi lesz később? Ha nem mozdulsz elég gyorsan jól tarkón vág?

A kérdésedre a válasz, ha nem engedik, hogy segíts bármiben is, akkor nem kihasználás. Hogy is lenne az?

2011. márc. 24. 13:02
 14/24 anonim válasza:
94%

Nem az a gond, ha felesben fizettek, mert önálló NŐ vagy.

Az anyósodnak az is baja lenne veled, ha segítenél, mert úgysem az ő szája íze szerint csinálnád. (szó szerint és átvitt értelemben is)

De nehogy már akárki fia kiabálni merjen veled. Idegbeteg pasi lehet. Miért van ilyenre szükséged? Mazochista vagy?

Úgyse tervezhetsz vele hosszú távra, mert neki nincs veled terve.

Ja és nem kihasználás, ha egy férfi is tud a konyhában ténykedni. Ennyit minden nő megérdemel, egy bizonyos határon belül. Közösen kell csinálni a dolgainkat. Munkamegosztásnak hívják, az anyósok szótárában is.

2011. márc. 24. 13:03
 15/24 anonim ***** válasza:
93%

A válasz a kérdésedre: ez nem kihasználás.

Egy jó tanács: menekülj!

2011. márc. 24. 13:06
 16/24 anonim ***** válasza:
56%
Don't feed the troll...
2011. márc. 24. 13:28
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Nyisd ki a szemed, kérlek.

ÉS MENEKÜLJ!

Mi az, hogy rögtön vége, ha becsúszik a baba?? (Itt lett volna egy szuper egérutad...)

És mi az, hogy üvöltözik?

Bárhogy fájna is, ha most elhagynád, hidd el, hogy megéri, esélyt kell adni az igazinak! Mert ő nem az!

2011. márc. 24. 13:31
 18/24 anonim ***** válasza:
86%

Atyaég! te nem vagy normális, ha egy ilyen ember mellett képzeled el a jövődet. Na meg ez a babadolog???!!!

Hát egyrészt felelősségteljes vagy, na meg persze ő is, másrészt ennyi egy gyereknek a jövője??? Becsúsztál, apuci kilép, anyád majd felnevel?? Gratulálok, egy igazi címeres idiótát szedtél össze. Menekülj!

2011. márc. 24. 13:55
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Egyedülálló férfi vagyok. Szoktam és szeretek is főzni! Használjon már ki valaki! Kösz. :D Név és cím a szerkesztőségben. :D
2011. márc. 24. 14:00
 20/24 anonim ***** válasza:
92%

Nem használod ki, én úgy érzem inkább ő használ ki téged. Elég csúnyán..

Szóval ha teherbe esel - amiben azért neki is lenne része - akkor lesz*rja a fejed, magadra vagy utalva. Mit vársz ettől a férfitől? Mikor ez kicsúszott a száján, ott töröltem volna képen egy tepsivel, és ne is kerüljön a szemem elé!

Nem azért, mert nem akar gyereket (én sem).. hanem azért mert a felelősség gondolatát sem tudja elviselni.

2011. márc. 24. 14:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!