Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 22 évesen két év munkaviszonny...

22 évesen két év munkaviszonnyal vállalnátok babát?

Figyelt kérdés

22 éves vagyok, 2 éve dolgozom, jó helyem van, jó fizetéssel. 5 hónapja vagyunk együtt a párommal, lassan a menyasszonya leszek, nyár végére tervezzük az esküvőt, elötte 1-2 hónappal a házvásárlást.

Minél elöbb szeretnénk babát, de a körülöttem lévők folyamatosan azzal jönnek hogy de még mennyire fiatal vagyok, meg hogy dolgozzak még.

Fiatal vagyok, de már túl vagyok egy-két nagyon rossz kapcsolaton, úgy érzem, hogy ezek után már eltudom dönteni hogy a megfelelő emberrel álltam-e össze. Kiéltem magam és csak arra vágyom már, hogy valakivel összeköthessem az életem és születhessen babánk. A párom egy olyan ember akiről eddig csak álmodni mertem, ő 28 éves, már évek óta várt arra hogy olyan barátnője legyen, akivel a terveit megtudja és akarja valósítani.

Szóval nagyon jól egymásra találtunk és minél hamarabb szeretnénk mindent.(ház, esküvő, baba)

Én tudom, hogy mit akarok, de mindig bezavarnak a körülöttem lévők... :(

Nektek mi erről a véleményetek? 22 évesen (addigra 23-at betölteném) vállalnátok babát, itt hagyva a megfelelő munkahelyet, ahova persze visszatudok jönni.?

Köszönöm előre is a válaszokat, és nagyon szépen kérem azokat akik utálatosak akarnak csak lenni, inkább ne írjanak.

2011. márc. 23. 15:43
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
100%
Te jó isten! Itt nem is azzal van igazából a baj, hogy 23 évesen anya szeretnél lenni, hanem az, hogy egy 5 hónapja tartó kapcsolatból hiszed azt, hogy ez a pasi az életed szerelme. Hidd el, 5 hónap az nagyon-nagyon kevés idő ahhoz, hogy valakire azt mondd, hogy vele akarsz házasságot, gyereket, közös házat. Én nem tudom, minek kell neked ennyire ,,kapkodni". Teljesen az jön le az írásodból, mintha egy kb. 35 éves nő lennél, akinek sürgetnie kellene a szülést. És igen, 22 évesen tényleg fiatal vagy még ezekhez, de ha belőled ilyen korán előtört az anyai ösztön, ház Istenem, van ilyen. De ne 5 hónap és együttélés nélkül akarj ebbe belevágni! Meg fogod bánni!!!
2011. márc. 23. 17:27
 22/39 A kérdező kommentje:

Sajnos az előző kapcsolatommal elég rossz körülmények között laktam együtt másfél évig, maga az együtt éléssel járó problémák nem voltak nehezek, csak sajnos a másik fél hozzáállása és viselkedése rontotta el a dolgot és nem csak az összeköltözést, hanem a kapcsolatot is.

Köszönöm a válaszokat, azt tudom, hogy nem rózsaszín köd meg őrült szerelemből siettetek mindent, hanem mert már szeretném élni az életem ezzel az emberrel aki számomra a legmegfelelőbb.

2011. márc. 23. 17:32
 23/39 anonim ***** válasza:
100%

Én 2 dolgot szeretnék neked mondani.

Az én férjem 1 hét után kérte meg a kezemet, de én nemet mondtam, mert hittem abban,hogy lakva ismeri meg egymást az ember. És bizony voltak olyan szakaszok, amikor azt mondtam nem akarom többet ezt a kapcsolatot, de 4 év együttélés után minden jól alakult, összeszoktunk és utána volt csak esküvő, nem bántam meg.

A másik pedig egy rövid story,volt egy kolléganőm, aki már 2 éve dolgozott a volt cégemnél és bejelentette a munkahelyén,hogy babát vár.Másnap repült a munkahelyről, minden indokot kitaláltak,hogy ki lehessen rúgni.

Senki nem akar eltartani egy kismamát és senki nem vesz fel kismamát, valamint gyerekes anyukát, ezt ne felejtsd el, én már csak tudom. Vannak olyan munkahelyek, ahol olyan orvosi vizsgálatra küldik a nőt, ahol vizsgálják, nehogy azt hazudja,hogy nem terhes, közben meg az.

Én korainak tartom ezt. Még dúl a lamour, de kell egy pár év, ha igazán látni akarod, ki is az igazi társad.

2011. márc. 23. 17:46
 24/39 anonim ***** válasza:
100%

arról nem is beszélve, hogy a párkapcsolat ALAPVETŐEN megváltozik a gyerekvállalással. terhesség alatt és szülés után kiderül, h a másik fél hogy viseli, hogy nincs annyi szex, annyi energia, hogy a másik érzékeny, hisztis olyanokért, amit máskor fel sem vett. kisbaba érkezésekor semennyi időtök nem lesz egymásra, hacsak a gyereket nagyszülők át nem vállalják elég gyakran. Nem nem lesz energiátok este egymással foglalkozni... idegesek lesztek, nyűgösek, fáradtak (éjjel alig fogtok aludni). Kipróbált(!) kapcsolatok is tönkremennek ebbe, mert a szerepek megváltoznak. Ezt csak nagyon jól felkészülten, nagyon stabil és tartalmas kapcsolattal lehet "túlélni". Régen ez nem volt gond, mert nem volt válási lehetőség. Ha nincs mögöttetek egy kipróbált kapcsolat, sok közös emlék, közös múlt, és nagyon elszánt és mániákus közös jövő, akkor nem fog menni.

Erre ti úgy akartok ebbe beleugrani, hogy alig ismeritek egymást, még nem gyűjtöttetek elég emléket, nem próbálta ki az idő, a nehézségek a kapcsolatotokat. pénzügyekről, hitelről, megtakarításokról, költésekről ugyanúgy gondolkodtok? volt alkalmatok tesztelni, hogy adott pénzügyi helyzetekben ugyanúgy döntenétek-e? a kompromisszum ilyenkor még könnyen megy, mert most még nem megy a bőrötökre. Ezért kérdezem, hogy UGYANÚGY döntenétek-e pénzügyekben (és nem: megbeszéltük és beláttam, hoy igaza van).

2011. márc. 23. 18:01
 25/39 anonim ***** válasza:
63%

Hogy valami bíztatót is írjak:

Mi a férjemmel összejövésünk utáni 2. napon összeköltöztünk. 3. hónapja voltunk együtt, mikor tudtuk egymásról, hogy megtaláltuk az igazit, babát terveztünk. Pont 5 hónapja voltunk együtt mikor megfogant a kislányunk. 8 hónapos terhes voltam mikor összeházasodtuk. Most 7 hónapos a kislányunk és mi vagyunk a legboldogabbak a világon!!! Imádjuk egymást és a babánkat. Ö a legjobb férj és legjobb apa a Földön.

Szóval ezt csak ti tudhatjátok, mennyire jöttök ki és mennyire szeretitek egymást. Ne hagyjátok magatokat befolyásolni!

Sok boldogságot és sok sikert!:)

23/N

2011. márc. 23. 18:51
 26/39 anonim ***** válasza:
100%

"fiatal vagyok, túl vagyok egy-két nagyon rossz kapcsolaton"

Magyarul találtál egy kicsit jobbat és gyorsan mindent ki akarsz belőle sajtolni, hogy meglegyen a tündérmese végre. Hát ezért korai.

2011. márc. 23. 19:15
 27/39 anonim ***** válasza:
100%

ma 19:15

Remekül fogalmazol nem vagy egészen épp kérdező. Nem mert gyereket akkarsz hanem mert elméletileg felnöt ttapasztalt nöként komolyan veszel egy 5 hónapos kapcsolatot.

2011. márc. 23. 20:39
 28/39 anonim ***** válasza:
Ha szeretnétek babát és tényleg úgy érzed, ő az igazi, vágj bele! Mi holnap lesz öt éve, hogy együtt vagyunk a férjemmel, négy és fél éve vagyunk házasok, és itt fekszik mellettem az öt hónapos harmadik babánk. Egy pillanatot sem bántunk meg. Pedig nekem előtte két vőlegényem volt. Szóval, fel a fejjel és legyetek boldogok! 30N
2011. márc. 23. 20:48
 29/39 A kérdező kommentje:

Szeretem amikor kiforgatják az ember szavát, nem érdekes, inkább nem írok semmit erről.

Köszönöm szépen az utolsók bíztató szavait.

2011. márc. 23. 20:56
 30/39 anonim ***** válasza:
100%
Aranyos, ahogy kiválogatod azt a két-három hozzászólást, ami a te pártodon áll, és a maradék 20ról pedig megpróbálsz nem tudomást venni:) Lesz ebből még nagy profára esés, de hát ilyen is kell, elrettentő példának.
2011. márc. 23. 22:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!