Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 22 évesen két év munkaviszonny...

22 évesen két év munkaviszonnyal vállalnátok babát?

Figyelt kérdés

22 éves vagyok, 2 éve dolgozom, jó helyem van, jó fizetéssel. 5 hónapja vagyunk együtt a párommal, lassan a menyasszonya leszek, nyár végére tervezzük az esküvőt, elötte 1-2 hónappal a házvásárlást.

Minél elöbb szeretnénk babát, de a körülöttem lévők folyamatosan azzal jönnek hogy de még mennyire fiatal vagyok, meg hogy dolgozzak még.

Fiatal vagyok, de már túl vagyok egy-két nagyon rossz kapcsolaton, úgy érzem, hogy ezek után már eltudom dönteni hogy a megfelelő emberrel álltam-e össze. Kiéltem magam és csak arra vágyom már, hogy valakivel összeköthessem az életem és születhessen babánk. A párom egy olyan ember akiről eddig csak álmodni mertem, ő 28 éves, már évek óta várt arra hogy olyan barátnője legyen, akivel a terveit megtudja és akarja valósítani.

Szóval nagyon jól egymásra találtunk és minél hamarabb szeretnénk mindent.(ház, esküvő, baba)

Én tudom, hogy mit akarok, de mindig bezavarnak a körülöttem lévők... :(

Nektek mi erről a véleményetek? 22 évesen (addigra 23-at betölteném) vállalnátok babát, itt hagyva a megfelelő munkahelyet, ahova persze visszatudok jönni.?

Köszönöm előre is a válaszokat, és nagyon szépen kérem azokat akik utálatosak akarnak csak lenni, inkább ne írjanak.

2011. márc. 23. 15:43
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
100%

15:50 persze, de itt nem a fiatalságról van szó

hanem arról, hogy 5 hónap alatt nem ismeri meg a másik embert. ha már évek óta lennének együtt, az más tészta lenne (akár együttélés nélkül is, bár azért az is necces). ha 3 éve járnának és féléve laknának együtt, és minden oké lenne, akkor már elmondhatná, hogy ismeri a másikat, és nincs olyan hibája, amit ne tudna tolerálni. Bár 6 hónapig az ember otthon akár visssza is foghatja még magát a párja kedvéért, meg a szerelemért... 1-2 év együttélésnél az illető már belefárad a tettetésbe és nem fogja a számára jelentéktelennek tűnő hibáit elrejteni pl. hogy a földön hagyja a zokniait, ami később majd a csajt a halálba kergeti. Az első félév még a hepi, és az újdonság, akkor még felszedi... 1-2 év után amikor megszokott és meghitt lesz ak apcsolat,a kkor jönnek elő együttélésnél az ilyen apróságok. sokan ekkor sokalnak be.

Korai még, Kérdező!

2011. márc. 23. 15:56
 12/39 anonim ***** válasza:
100%
Én nem attól félek, hogy a babára nem állsz készen, hanem, hogy egy kapcsolatban 5 hónap az semmi! Pláne együttélés nélkül. Na én erre nem merném bevállalni!
2011. márc. 23. 15:56
 13/39 anonim ***** válasza:
86%

igaz,még csak 18 vagyok,a barátom 22.mi 3,5 éve vagyünk együtt,de akármennyire is szeretjük egymást,tuti h nem vennénk közös házat,igaz még tanulunk szóval nem is lenne miből.de sztem maradj még albiban,v nem tudom,de 5 hónap tényleg nem sok.

unokatesóméknál 5 hónap után becsúszott a baba,együtt laktak 1 hónapig,majd az 5. hóban jött a baba,és a 9 hónap másról sem szólt mint a babának vásároltak,a baba szept.-ben születetett,és a kapcsolatuk csak őróla szólt,amúgy nagyon aranyos kislány.de nem tudták megismerni eléggé egymást,pedig 23 évesek vtak,sok rossz kapcsolatban előtte.mire a kislány 1 éves lett,már nem vtak együtt.

a lakás amiben éltek,az uncsim tesójáé vt,ő hazaköltözött addig az anyukájáékhoz,h az öccsének és a bnőjének meg a gyereknek jó legyen.

aztán mikor szétmentek,a csaj mindent vitt,mondván h a gyereknek kell.

majd később,rá fél évre vett magának saját lakást,és most gey dúsgazdag pasival él.

a kislány 4 éves és 2 hetente az apukájával tölti a 7végéket.

gondold meg mit csinálsz.

amúgy sok boldogságot :)

puszi

2011. márc. 23. 15:57
 14/39 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem rosszul gondolod. Lehet, hogy a szüleidnek szerencséje volt, de a LEGFONTOSABB, a házasságnál, háznál, babánál is fontosabb, hogy együtt éljetek legalább egy évig, mielőtt tovább lépnétek!

Fiatalok vagytok, nagyon gyorsan bele akartok ugrani az egészbe, de tegyétek, ha úgy érzitek.. viszont mindenképpen csak legalább 1 év együttélés után!! Előtte nincs reális képed a párodról, bármennyire is úgy érzed!

15/39 anonim ***** válasza:
100%
nem. és házat se vennék meg össze se házasodnék ilyen kevés idő után.
 16/39 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is van ilyen sztorim: ismerős csaj(20) és a pasija(28) fél éve voltak együtt, amikro a lány terhes lett, megtartotta, a pasi a csillagokat is leígérte az égről, annyira akarta a gyereket. aztán amikor megszületett a pici, és jöttek a sz*ros pelenkák, az álmatlan éjszakák, az hogy neki kellett éjt nappallá téve melóznia, már egyáltalán nem volt olyan "izgi" a családalapítás, egyre többet maradozott ki, meló után még ott maradt a munkatársaival iszogatni, stb, végül kiderült hogy csalja a lányt az egyik munkatársával.

Szétmentek, elég csúnya módon, ment a gyermekelhelyezési per, mindenféle sárdobálással, el akarta venni a gyereket az anyjától.

A gyerek talán 1-másfél éves lehetett amikor szétmentek. Még szerencse volt hogy házasság, közös ingatlan, stb nem volt, a lány szüleinek a házában éltek, így legalább nem találta magát a lány az utcán.

2011. márc. 23. 16:06
 17/39 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat, az első oldal utolsó válaszadója teljesen látja a gondolkodás módomat és örülök, hogy nem én lennék az első aki így tervezi a jövőjét.

Köszönöm, hogy mindenki normálisan írta le a véleményét, természetesen a negatívak is érdekeltek, nem csak a bíztatásra vártam.

2011. márc. 23. 16:14
 18/39 anonim ***** válasza:
15:57: nekem semmi gondom nincs azzal, ha valaki ugy gondolkodik, mint te, hisz szived joga es az a fontos, hogy te boldog legy azzal, ahogy elsz, csak azt nem ertem, hogy miert nem lehet elfogadni, hogy mas meg mashogy gondolkodik es mashogy boldog? En pl. nem eltem volna egyutt 1 evig hazassag elott, mert vallasos vagyok es nekem fontos volt, hogy hazassag elott ne legyen testi kapcsolat. Ertem, hogy te nem igy gondolkodsz es nem kell egyet ertened ezzel, de miert kell mast megszolni, furcsanak tartani ilyenert? Hisz nem vagyunk egyformak, mindenki mas.
2011. márc. 23. 16:20
 19/39 anonim ***** válasza:
100%

irigylésre méltó az optimizmusod.

nézd meg, hogy hány olyan párnak sikerül egy ilyen házasság és gyerekvállalás, akiknek ez volt minden álmuk. és sajnos ez nem véletlen. gyorsan, felelőtlenül, a baba miatt (vagy babára vágyás miatt), az esküvő romantikája miatt ugranak bele. 22 évesen azt hiszed, hogy mindent tudsz pedig nagyon sokat fogsz még változni, ritka a kiforrott egyéniség. Azt hiszed, hgoy pontosan tudod, hogy mit akarsz.de mgé senkivel nem laktál együtt, foggalmad sincs, hogy mit tudsz tolerálni egy együttélés során, és miket vársz el (persze, nagy általánosságokban van fogalmad, de azontúlmenően nincs).

2011. márc. 23. 16:22
 20/39 anonim ***** válasza:
16:06: ugyanilyen peldat ezret lehet mondani a 30-as generaciobol vagy azok kozul, akik evekig egyutt voltak, aztan a gyerek szuletese utan tonkrement a kapcsolat.
2011. márc. 23. 16:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!