Hol laknátok szívesebben?
1. Zugló,65m2-es lakás
2. Budapest peremvidéke. (Így a gyerekek vagy volánbuszozhatnak, vagy koleszban kellene lakniuk, vagy neked kell hozni-vinni)
3. Szüleid óbudai, zöldövezetes háza. (200 m2, külön van a bejárat (mint egy társasház), tesód is a fiatal feleségével ott lakna 1 emelettel feljebb, így az ő gyerekeik együtt játszhatnának a tieiddel, a telek kb.1500 m2; nem kell fizetned a saját hiteledet, hanem azonnal tudsz gyüjteni a gyermekednek lakásra, iskolára. A negatívum, hogy férjednek anyósék közelében kell lakni.)
10:33
Nagyon igaza van a férjednek, hogy nem akarja!
Úgy mondom ezt, hogy az én szüleim is felajánlották, hogy lakjunk velük hasonló körülmények között (egy házban, de külön emeleten, teljesen különbejáratú lakrésszel) és nagyon imádom őket, hiányoznak is, hogy csak ritkán találkozhatunk.
Mégis én voltam az első, aki azt mondta, hogy nem. Persze a férjem sem akarta, teljesen joggal.
A 3.-at mondanám,de a férjeddel meg kell beszélned,hogy miért nem szeretné.Mi társasházban lakunk ugyan,de anyósomék az emeleten laknak,közvetlen mellettünk.Nem így terveztük,de nagyon olcsón jutottunk ehhez a lakáshoz,így rövid mérlegelés után azt mondtam legyen(rajtam múlott megvesszük-e).Vannak persze apró súrlódások,de a gyerek miatt nagyon örülök,hogy itt vannak,sokszor nagy segítség.
Ha nem megy,akkor az első.A sok utazás miatt az agglomerációt nem választanám,úgy érezném órákat fecsérlek el az életemből utazásra.
Én a 2.-at választanám.
A 3.-ban lakom anyóssal, hát nam ajánlom. Menekülnék. Tudod, mindenkinek a saját szülei jó, h ott vannak, inkább a házastársnak zavaró. De nagyon! Akkor is, ha anyukád tündér. Hidd el, így van és értsd meg a férjedet, ne kényszerítsd bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!