Mit választanátok? Egy külföldi jó álláslehetőséget vagy a szerelmet?
Találkoztam a napokban egy nőcivel és teljesen ki volt borulva. Kapot egy lehetőséget az élettől, hogy Brüsszelben felsővezetői posztot töltsön be, de a szerelme nem tudna vele menni.
Állítólag aztért nem mert nem tudna kint elhelyezkedni(tanár) valamint Magyarországhoz köti minden, nem szeretne külföldön élni.
Ti mit választanátok? Miért? Nemet és kort is írjatok! (:
Ha a nő felsővezetői pozíciós munkát kap, akkor remek fizuval, vagyis a pasinak nem is kéne dolgoznia. Egyébként létezik átképzés is. Nem tudom, milyen tanár, de Brüsszelben is vannak iskolák. Megtanulja a nyelvet, és máris mehet állásinterjúkra.
Én a nő helyében a munkát választanám. Ilyen lehetőség általában egyszer adódik az életben. A pasinak örülnie kéne, hogy a barátnőjének ilyen lehetősége van, és inkább támogatnia kéne őt. Nem pedig azon sírnia, hogy minden Mo-hoz köti. Különben mi az a minden? A szerelme vele lenne Brüsszelben, a családot/barátokat lehet látogatni. A normál tanári fizu pedig nem valami sok, anyagilag sokkal jobban járnának. Esetleg, ha pl családot akarnak majd alapítani, a gyerekeknek is sokkal több lehetőségük lenne, ha Brüsszelben élnének!
27 éves nő
Nekem meghalt a férjem, így azt javasolom, hogy válassza a biztosat. Attól, hogy a férjének van állása és szeret itthon lenni, nem azt jelenti, hogy a nőnek is vele kell szenvedni, ráadásul a férfiak korán halnak.
35/N
A munkát
ha olyan jól fizet,akkor nem lenne gond hogy párom itthagyja a munkáját és külföldön fizetek neki olyan sulit amivel vagy átképzi magát másnak,vagy elvégez olyat amivel lehet külföldön is tanár...
(normális kapcsolatba belefér hogy ideiglenesen eltarja a nő a férfit,és a férfi egója mégsem esik a béka ...ja alá..)
23/N
Jaj a férfiak mindig azt akarják, hogy a nő kevesebb maradjon.
Csóringer férfi még csóróbb és ostobább nőt akar, hogy tudjon rajta uralkodni és osztani tudja az észt.
Sok fasz.kalap
Öszintén én ezen nem is gondolkodnék.
Brüsszelben egy felső vezető havonta 2-3millió forintot keres. Fognám a barátom és vinném magammal. A fizetésből simán megélnek, ugyhogy a barát nem is dolgozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!