Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit választanátok? Egy külföld...

Mit választanátok? Egy külföldi jó álláslehetőséget vagy a szerelmet?

Figyelt kérdés

Találkoztam a napokban egy nőcivel és teljesen ki volt borulva. Kapot egy lehetőséget az élettől, hogy Brüsszelben felsővezetői posztot töltsön be, de a szerelme nem tudna vele menni.

Állítólag aztért nem mert nem tudna kint elhelyezkedni(tanár) valamint Magyarországhoz köti minden, nem szeretne külföldön élni.

Ti mit választanátok? Miért? Nemet és kort is írjatok! (:

2011. márc. 22. 21:59
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
88%

Ha a nő felsővezetői pozíciós munkát kap, akkor remek fizuval, vagyis a pasinak nem is kéne dolgoznia. Egyébként létezik átképzés is. Nem tudom, milyen tanár, de Brüsszelben is vannak iskolák. Megtanulja a nyelvet, és máris mehet állásinterjúkra.

Én a nő helyében a munkát választanám. Ilyen lehetőség általában egyszer adódik az életben. A pasinak örülnie kéne, hogy a barátnőjének ilyen lehetősége van, és inkább támogatnia kéne őt. Nem pedig azon sírnia, hogy minden Mo-hoz köti. Különben mi az a minden? A szerelme vele lenne Brüsszelben, a családot/barátokat lehet látogatni. A normál tanári fizu pedig nem valami sok, anyagilag sokkal jobban járnának. Esetleg, ha pl családot akarnak majd alapítani, a gyerekeknek is sokkal több lehetőségük lenne, ha Brüsszelben élnének!

27 éves nő

2011. márc. 22. 22:14
 12/33 anonim ***** válasza:
88%

Nekem meghalt a férjem, így azt javasolom, hogy válassza a biztosat. Attól, hogy a férjének van állása és szeret itthon lenni, nem azt jelenti, hogy a nőnek is vele kell szenvedni, ráadásul a férfiak korán halnak.

35/N

2011. márc. 22. 22:14
 13/33 anonim ***** válasza:
100%

A munkát

ha olyan jól fizet,akkor nem lenne gond hogy párom itthagyja a munkáját és külföldön fizetek neki olyan sulit amivel vagy átképzi magát másnak,vagy elvégez olyat amivel lehet külföldön is tanár...

(normális kapcsolatba belefér hogy ideiglenesen eltarja a nő a férfit,és a férfi egója mégsem esik a béka ...ja alá..)

23/N

2011. márc. 22. 22:16
 14/33 anonim ***** válasza:
48%

Jaj a férfiak mindig azt akarják, hogy a nő kevesebb maradjon.

Csóringer férfi még csóróbb és ostobább nőt akar, hogy tudjon rajta uralkodni és osztani tudja az észt.

Sok fasz.kalap

2011. márc. 22. 22:19
 15/33 anonim ***** válasza:
84%

Öszintén én ezen nem is gondolkodnék.

Brüsszelben egy felső vezető havonta 2-3millió forintot keres. Fognám a barátom és vinném magammal. A fizetésből simán megélnek, ugyhogy a barát nem is dolgozik.

2011. márc. 22. 22:20
 16/33 anonim ***** válasza:
84%

Allast valasztanam.

21F

2011. márc. 22. 22:23
 17/33 anonim ***** válasza:
61%
Egyértelműen válaszd a munkát! Nekem is kellett választanom a szerelem és a munka között, és a munkát választottam külföldön. Véleményem szerint egy szerelem sem ér annyit, mint egy jó külföldi lehetőség! 30/F
2011. márc. 22. 22:23
 18/33 anonim ***** válasza:
100%
Az egyik legjobb barátom 20 éve elszalasztott egy hasonló lehetőséget. Bár még mindig együtt vannak. de azóta is nyomorognak.
2011. márc. 22. 22:27
 19/33 A kérdező kommentje:
Megoszlanok a válaszok. Érdekes mindent elolvasni:) Jól gondolom, hogy fiatalabbak, a tapasztalatlanabbak választották inkább a szerelmet? Nem élnek álomvilágban? A középkorúak, idősebbek pedig inkább már a munkát? Nem kiábrándultak már egy picit?
2011. márc. 22. 22:28
 20/33 anonim ***** válasza:
76%
22:07 vagyok, és 22 éves. 19 évesen szalasztottam el azt a lehetőséget, amit írtam.
2011. márc. 22. 22:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!