Ma van a szülinapom. Felköszöntenétek? Jól esne. :D
Figyelt kérdés
Cserébe megy a kezecske.:)2011. márc. 22. 19:15
31/57 anonim válasza:
Még nagyon sok boldog szülinapot érj meg erőben, egészségben, örömben és boldogságban. Mindegy hogy most hány éves vagy, maradj sokáig közöttünk!
32/57 anonim válasza:
Isten éltessen! Örülj minden szülinapodnak úgy, ahogy a mostaninak örülni tudsz! :)
33/57 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:)
2011. márc. 22. 19:41
34/57 anonim válasza:
Sok Boldog születés napot kívánok neked!: D
Remélem még sok ilyen napod lesz az életedben!Szép estét: ) Jó ünneplést!
Ne csak az éveidet számold, hanem úgy élj, hogy az éveid számítsanak.
37/57 anonim válasza:
boldog szülinapot!!! tényleg.
adj zöldet légyszí
38/57 anonim válasza:
Boldog születésnapot!:) nekem holnap lesz én is 14 leszek:D
39/57 anonim válasza:
Boldog szülinapot! Vigyázz, már kevés van években ahhoz, hogy felnőtt legyél. Élvezd ki a korod adta lehetőségeket. Nincs baráti társaságod?
Tudod, nekem itt, a neten van egy hobbím, ahol egyazon őrültekkel társalgunk. Bizony, nekem is tőlük jött a köszöntés, de az , tudom, szívből volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!