Mért kell mindig anyósomnak oda böknie az orom alá, hogy neki nagyszülői jogai vannak? Mire jó ez, így viselkedni?
Szia!!!Én voltam a 10.13as...nem tudom, miért csinálják ezt, de szerintem undorító...imádom az anyósomat amúgy, de mióta megvan a kicsi egy hárpia lett belőle....sajnos tápis a kicsim, hát ő erre felbúzdulva megetette piritott liszttel...gondolhatod, hogy nézett ki a kis arcocskája....tudom, régen is csak ez volt, le is pontozhattok, nem érdekel, de ha már elviszem neki a tápszert, könyörgöm, azt adja neki oda....a védőnő totál Hát még én...
Nem puszilgathatom az ő jelenlétében a kicsit, meg a talpát sem, mondván, hogy nem tanul majd meg menni...én nem vagyok babonás....meg hogy ne így fogd, úgy csináld....a pelust nem tudja rendesen ráadni, állandóan pisis a kicsi ruhája....
Anyukám is szereti a gyereket, de ő miért nem szól bele a nevelésbe?? Múltkor már majdnem beolvasott kedves anyósomnak.....
Egyik kisfiam meghalt a születésekor, azóta azon károg, hogy én vagyok az oka, mert nekem állandóan kocsikáznom kellett, és nem ültem a seggemen...hát köszönöm szépen!!!!Pont ezt vártam tőle....
11:59-es
Úgy sajnálom,és valamilyen szinten együtt is érzek veled.Mert nekem is meghalt egy babám épp 3 hós terhes voltam vele,annál nagyobb tragédia nincs,hogy meghalt a gyerekünk.Nekem még azt is mondta anyós lehet nem is a fiától van az a gyerek,és semmi együtt érzés...
Ezért sem értem most hirtelen nagymama akar lenni,és elhiszi a fiáé a baba.Érdekes egyébként.
Én csak élni akarok a saját családommal,és nem anyósommal.Mindenkinek meg van a helye,és ne akarjon senki se a másik helyre lépni.Ha anyósomnak születne babája,én sem telepednék rá,főleg nem játszanám a durcás szerepét.Nagyon nehéz így főleg,hogy tudtam végig terhesség alatt,hogy ez lesz ha meg lesz a picike.Minden jót nektek,vigyázzatok egymásra,és köszönöm szépen a válaszokat!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!