Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Feleségek, nem érzitek, hogy...

Feleségek, nem érzitek, hogy több pénzetek lenne a férjetek nélkül?

Figyelt kérdés
Úgy értem, amit ő keres, megeszi, megissza, elkölti, sőt amit Te keresel, azt is?
2011. márc. 22. 11:31
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
75%

Hümm, itt most valami spéci hobbiról van szó ami viszi a pénzt kérdező?

Vagy úgy átlagban? Mi haonló fizetést kapunk ő néha többet de sose tagadunk meg a másiktól valamit amire vágyik ésszerű keretek közt. szóval nemfogok garasoskodni s a pl. kajája vagy mozijegye árát számolgatni mikor nem a pénz a lényeg, az csak egy eszköz hozzá, hogy boldog legyek azáltal, hogy ő is az. Nemszámít míg örömet okozhatunk a másiknak.

2011. márc. 22. 12:13
 12/21 A kérdező kommentje:
Fordítva is kérdezhetném, férjek nem érzik-e, hogy hiába dolgozzák agyon magukat, hiába gyűjtenének valamire, a feleségük mindig elkölti azt?
2011. márc. 22. 12:31
 13/21 anonim ***** válasza:
85%

nem értem miért van benned olyan prekoncepció, hogy az emberek úgy érzik, hogy a párjuk "rossz anyagi befeketetés"? o.O

sok választ kaptál, ami pont azt bizonyítja, hogy az emberek nem anyagi befektetésként gondolnak a párjukra. és igy a kérdéseid értelmetlenek.

2011. márc. 22. 12:46
 14/21 anonim ***** válasza:
75%
mire való a pénz, ha nem elkölteni??? ha csak tartogatod, mi jó van benne?
2011. márc. 22. 12:55
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

gondolom arról van szó, hogy ahelyett, hogy félre tudnának rakni tartalékra, vagy komolyabb dolgokra, hónapról-hónapra elveri azegyik fél a pénzt.

Azt ugyan nem értem, hogy házasságnál hogy lehet enyém-övé a pénz, de mindegy... több sebből vérzik ez a kérdés.

2011. márc. 22. 12:57
 16/21 anonim ***** válasza:
50%

Azért nem kell férjhez menni vagy kapcsolatot létesíteni senkivel hogy azt figyeljem mennyit eszik vagy mennyit költ.

Ez olyan pénz éhesen hangzik már bocs te tényleg. Ha igazán szeretek valakit kit érdekel a pénz?

2011. márc. 22. 12:57
 17/21 anonim ***** válasza:
75%

Úgy érzem, én értem, mit akart kérdezni a kedves Kérdező. Nálunk az van, hogy én spórolós vagyok (szegényebb volt a családunk is, ahol felnőttem), férjem pedig sokkal könnyebben költ (ő hozzánk képest gazdagabb családból való) pl. drága cipőre, ruházatra, még ennivalóra is, szerszámokra... Azután pedig nem jó neki a használt autó, újat akar venni, jól leterhelve ezzel a büdzsét. Úgy érzem, hiába spórolok, mindig elmegy a pénz. Persze mindenre megvan neki a magyarázata, hogy az majd milyen jó (lesz), jó befektetés, de nekem csöndben néha már elegem van a költekezésből. Mindemellett 9 éve nem voltunk nyaralni sehol, mert mindig az ő ilyen-olyan problémáit kellett finanszírozni. :( Amúgy jól megértjük egymást, de a pénzdolog sokszor megkeseríti a gondolataimat. Persze így is nagyon szeretem, és egyáltalán nem szeretném, hogy ne legyünk egymásnak, hogy esetleg több legyen a pénzem!

34N

2011. márc. 22. 13:14
 18/21 anonim ***** válasza:
75%
Nem. Főleg most, hogy nincs munkám. De amikor volt, akkor sem éreztem úgy. Nem költ többet magára, mint rám.
2011. márc. 22. 13:16
 19/21 anonim ***** válasza:
75%
Nekem tobb penzem lenne. A fizetesunk egy kategoriaban tartozik mert mindketten hasonlo munkat vegzunk de a ferjemnek van 3 hitelkartyaja, a bankszamlaja minuszba es tartozasa is volt (nem is kicsi) en meg teljesen nullarol indultam semmim sem volt de tartozasom sem. Ezzel mind tisztaba voltam amikor hozzamentem es vallatam ezzel egyutt. Nagyon sokat kozos erovel mar visszafizettunk de gyakorlatilag az o fizetese elmegy a hitalkartyak befizetesere, a kocsija tankolasara, tartozasra es a hazhitelre. Az en fizetesembol elunk, vesszuk a kajat, fizetjuk a szamlakat es vesszuk a gyereknek a cuccokat meg magunknak. Az a kicsi ami megmarad megy egybol a hitelkartyakra. Mar varom azt a napot amikor a hitelkartyakat visszafizettuk es nem kell erre kolteni hanem mehetunk nyaralni es inkabb a gyerkocnek tehetunk felre. Mar szerencsere nincs sok hatra ugy erzem. :) Bocsi, hogy hosszu voltam de csak igy tudtam elmagyarazni, hogy tulajdonkeppen nekem tobb penzem lenne nelkule de ha ujbol kezdhetnek mindent akkor is hozzamennek ugyan igy. :)
2011. márc. 22. 13:55
 20/21 A kérdező kommentje:
A 13.14-es rátapinott. Tényleg úgy érzem, hogy hiába dolgozok annyit, rengeteget dolgozok otthon is, a munkában is, és főleg azért, hogy majd a gyerekeimnek legyen valami kis kezdő tőke, adhassak valamit nekik, ha el akarnak költözni. Ezért inkább magamnak sem veszek olyan dolgokat, amiket szeretnék. Férjem inkább pihenget sokat, megvesz mindent, amire vágyik, húst eszik hússal, napi kétszer főtt ételt, néha összetöri a kocsit és persze újat szeretne. Egyáltalán nem sajnálom tőle, és örülök, hogy boldog, mert szeretem. És bánt az is, hogy ilyesmi megfordul a fejemben. De mégis bennem van az érzés valahol.
2011. márc. 22. 14:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!