Apám azt akarja, hogy én legyek a felnőtt a családban, holott még nem vagyok az. Mit tegyek?
az én életem se álom... át tudom érezni a helyzeted!
amit tehetsz, elmész koleszba,vagy várod míg szépen eléred a 18at. Esetleg anyuddal tegyétek ki a szűrét! Vagy próbálj minél kevesebbet otthon lenni. Ha van barátod, ink nála legyél, ott próbálj tanulni esetleg pihenni. Én ezt szoktam.csak én sajnos 16 vagyok, és elég sokára lesz az a pont mikor elmehetek itthonról saját keresettel.
anyám azt mondja, hogy akkor egyedül fog maradni, meg nekem is így jó, hogy együtt van a család, de én utálom az apámat, sosem szerettem
Pffff!Na persze meg még mit nem!Ez akkor kiről is szól?Rólad vagy az anyádról meg az apádról?Mert szerintem ez inkább róluk mint rólad,mi az hogy egyedül fog maradni?És a te életeddel mi lesz?Majd anyád éli helyetted mi?Állj a sarkadra mielöbb én azt tanácsolom,mert ennek nem lesz jó vége!!!
Itt csak arra megy ki a játék hogy anyukád nehogy egyedül maradjon,vagy apukáddal!Nálunk ugyanez játszodott le annak idején,én voltam egy bábu akit mozgattak mint egy hulye gyereket,én azt tanácsolom hogy mielöbb lelépni otthonról és elkezdeni élni a saját életedet,mert ennek te fogod megszopni,úgy ahogy én!Arra megy ki az egész hogy anyukád nehogy egyedül maradjon,de egy idő után magad is rájössz majd hogy ez így nem frankó!Anyukád honnan tudja hogy neked mi a jó??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!