Mit szólnál ahhoz ha az anyád 29 éves létedre egy tiniként kezelne?
Már lassan 30 éves vagyok,de úgy kezel mint egy taknyos gyereket és úgy is beszél velem,egyszerüen nem tudja elfogadni hogy már nem 18 éves vagyok és már a saját életemet szeretném élni,én tudom hogy a szülő félti a gyerekeit,de ezzel csak azt éri el hogy lealacsonyitt és hogy elveszi az önbizalmam és ahelyett hogy támogatna inkább elmond minden sza.rnak hogy elvegye ez élet kedvem és az önbizalmam!Tudom hogy azért csinálja hogy ne veszítsen el,de még nem jött rá hogy ezzel csak még jobban eltaszitt magától,már annyiszor mondtam neki,de egyszerüen nem fogja fel,érdekes a testvéremet békén hadja és hadja élni az életét,pedig ő nem nálam fiatalabb!
Már mindent kiprobáltam de hatástalan,már arra gondnoltam hogy egy jó pár évig nem fogok vele találkozni és talán észbe kap!Te mit tennél ilyen helyzetben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!