Mesélnétek vicces családi történeteket?
A lányom három éves volt, szülinapján teli ette magát és rosszul lett. Felvettem, és ringattam, hogy megnyugodjon.
Egyszer csak megszólalt:
- Anya, megnézhetem a nyakláncodat?
- Meg, persze.
A gyerek elhúzta a pólómat a nyakamtól, és klasszul belehányt. Mindenem olyan lett, a melltartóm, a hasam, még a bugyimba is jutott.
De hogy ehhez miért kellett a nyakláncomat megnézni, az a mai napig rejtély. Simán is a pólómba hányhatott volna.
Az előzőről eszembe jutott, hogy egész napi meló után (én,párom,apukám,anyukám) csak későn értünk haza. Két kisöcsém maradt otthon, és megbeszéltük velük, hogy mivel valószínű későn jövünk, feküdjenek le aludni és vigyék fel a mobilt magukkal, mert csörgünk ha megjöttünk. Meg is érkeztünk, csengettünk először, semmi. Aztán hívtuk őket, semmi. Láttuk pedig hogy már nem ég a villany. Aztán észrevettük hogy nyitva a hálószoba ablak is(nyár volt és meleg). Elkezdtünk kiabálni meg minden. Semmi válasz. Kb fél óra szenvedés után (ráadásul mindannyian hullák voltunk) apumnak eszébe jutott, hogy hoz létrát és fentebbről kiabál be az ablakon.(Tetőtéri szoba) Semmi válasz. Ezután hozott még egy hosszú farudat, hogy majd azzal kopog az ablakon. Kopogtunk, kiabáltunk, és csörgettük a telefont(amit tisztán lehetett hallani lentről) és végre felvette tesóm nagy kómásan, és mondta hogy mi van? Így is csak nagy nehezen tudott lejönni ajtót nyitni.
xD Komolyan mondom, felőlük az egész házat feltörhették volna, vagy leéghetett volna körülöttük minden. Hogy tud valaki ilyen mélyen aludni..
Másik: tesóm nagyon szereti a popcornt, úgy aludt el hogy előtte azt evett filmezés közben. Anyukám felvitte az ágyába (még kicsi volt) és álmában elkezdett popcornt enni...csukott szem, a kezével nyúlt bele a láthatatlan tálba, kapta be a popcornokat és rágta... :DD Sírok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!