Két névről várom a véleményeteket: Damien és Romina. Mit gondoltok róluk?
Figyelt kérdés
2011. márc. 21. 15:46
21/35 A kérdező kommentje:
Akinek nem tetszik, kulturáltan leírta, hogy egyik sem tetszik neki és kész. Nincs semmi gond, ugyanúgy felpontoztam őket is. Én sem kezdek el mellette kampányolni, hogy ilyen meg olyan tuti név, akkor ti se kezdjetek el ellene.Ennyit kérek. Köszönöm.
2011. márc. 21. 16:02
22/35 anonim válasza:
Ezek nem egy story tv-s szappanoperában vannak? Anyukám szokta nézni. Amugy én hiszem,hogy aki magyar,legyen magyar neve.Azok között is vannak nagyon szépek és ritkák de ez csak az én véleményem. Amugy szépek,nekem tetszenek de pl Kovács Romina :S magyar embernek igenis gázos ilyen nevet adni.
23/35 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik a Damien. Egy ideig én is gondolkoztam rajta, hogy majd ez lesz a fiam neve, de mikor mondtam anyunak rögtön az Ómen c. film jutott róla eszébe. Mivel valószínűleg más is így lenne vele, inkább hagytam. Maradok a Márk-nál, nekem ez a legférfiasabb név :)
21/L
25/35 anonim válasza:
Katasztrófa.
Mindenki azt hiszi, hogy a név miatt lesz a gyereke különleges, pedig inkább amiatt, hogy mit ér el az életben. Elég gány mondjuk a Horváth Démien a Nokiában. :D
26/35 anonim válasza:
Igen ez egy szappanopera volt aminek pénteken lett vége Szerelem nevében volt a Romina és egy szemét kis csajt játszott.Damien pedig a Mindörökké szerelem című sorozatban játszik egy szintén tetű szerepet.Borzalmas nevek szerintem ne add neki legyen magyar neve hiszen azok vagyunk.Szegény gyerek ha felnő nagyon fogják gúnyolni....
27/35 anonim válasza:
Nekem a Romina tulképp tetszik, azt még talán el is tudnám képzelni a gyerekemnek (bár mondjuk úgy, határeset, inkább vmi magyarosabbat adnék). A Damien nekem már túl idegen hangzású, egyébként tetszik... csak magyar vezetéknévhez nem.
28/35 anonim válasza:
Nekem mindegyik név tetszik. Főleg a Romina. De nem adnám saját gyereknek. De vannak ennél vadabb nevek is.
29/35 anonim válasza:
Nekem mindkettő tetszik, bár nem adnám a gyerekemnek, legalábbis Magyarországon biztos nem :)
30/35 anonim válasza:
A Romináról az egyik iskolatársam jut eszembe, őt így hívták, a tesójának is ilyen fura neve volt, mindkettő borzasztó elkényeztetett, mindenkit lenéző lány volt...
Bocsi, csak ez jutott eszembe :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!