Ki kell fizetnem a gyerektartást ebbe a hónapba ha beadom az igénylést h a jövedelmem 20%át szeretném fizetni?
Eddig fix összeget fizettem,24.000Ft-ot. De már nem igen tudom,csökkent a fizetésem és a megélhetésem függ tőle.
Mennyi idő alatt tárgyalják újra a gyerektartást?
bíróságon lett megállapítva a 24 ezer ft,,akkor még jobban kerestem és ki tudtam fizetni,de egy jó ideje már egyre nehezebben megy.
Nem követelheti az elmaradt pénzt ha csak a fizetésem 20%át fizetem neki? Kb 80.000Ft keresek,tehát akkor kb 16 ezer ft-ot kéne fizetnem. Rózsaszín csekken szoktam feladni,mindig el teszem a biznylatot
Akkor ezt fogom tenni,beadom az igénylést,és addig mig nem születik döntés fizetek csak kevesebbet.
Egyébként köszönöm a normális válaszokat!
Kicsit féltem h megkapom milyen szar alak vagyok mert nem akarom fizetni a gyt-t
Pedig szerintem nagyon igaz amit írtál.Olyan alak vagy.
Én inkább nem ennék de a gyerekemnek meglegyen ami kell.
Nagyon önző dolog,és a kedves válaszolok meg még helyeselnek.
Felháborító!
ha lenne miből továbbra is fizetném,de nem tehetek arról h kevesebb lett a fizetésem. Örülök annak h még van munkám.
Ha fizetem továbbra is a magasabb összeget,kisebb albérletbe kell költöznöm,ahova nem engedné oda a volt nejem a lányom. Így is félek h mivel keveset küldök nem engedi majd látni. Arról nem beszélve ha maradok ebbe az albérletbe ahol vagyok,akkor hiába jönne a lányom nem tudom h mit adnék neki enni. Ő nem ehet kenyért kenyérrel.
Remélem a bíróság nem utasítja el a kérelmem. Amint jobban leszek anyagilag,fogok a volt nejemnek többet is adni,de most még nem tudok semmi jobban fizető munkahelyet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!