Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki kell fizetnem a gyerektartá...

Ki kell fizetnem a gyerektartást ebbe a hónapba ha beadom az igénylést h a jövedelmem 20%át szeretném fizetni?

Figyelt kérdés

Eddig fix összeget fizettem,24.000Ft-ot. De már nem igen tudom,csökkent a fizetésem és a megélhetésem függ tőle.

Mennyi idő alatt tárgyalják újra a gyerektartást?

2011. márc. 21. 11:20
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha szerencséd van, és nem futsz bele a nyári szabadságolásba a bíróságon, úgy 3 hónap múlva számíthatsz döntésre, de ha nem, majd csak szeptemberben.
2011. márc. 21. 11:55
 12/26 A kérdező kommentje:

bíróságon lett megállapítva a 24 ezer ft,,akkor még jobban kerestem és ki tudtam fizetni,de egy jó ideje már egyre nehezebben megy.

Nem követelheti az elmaradt pénzt ha csak a fizetésem 20%át fizetem neki? Kb 80.000Ft keresek,tehát akkor kb 16 ezer ft-ot kéne fizetnem. Rózsaszín csekken szoktam feladni,mindig el teszem a biznylatot

2011. márc. 21. 11:58
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem követelheti mert beadtál egy keresetet arra hogy csökkenteni szeretnéd az összeget, és ha a bíróság megállapítja akkor nyert ügyed van de szerintem megfogja. Nekünk is azt mondta a bírón mármint volt páromnak hogy valamennyit fizesen legalább mert akkor a fizetési szándék megvan.
2011. márc. 21. 12:00
 14/26 A kérdező kommentje:

Akkor ezt fogom tenni,beadom az igénylést,és addig mig nem születik döntés fizetek csak kevesebbet.

Egyébként köszönöm a normális válaszokat!

Kicsit féltem h megkapom milyen szar alak vagyok mert nem akarom fizetni a gyt-t

2011. márc. 21. 12:02
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem az hogy nem akarod mert látszik rajtad hogy akarod és szereted a lányodat. Tényleg ahogy más is írta írd bele a nagyobb lakás a feleséged miatt volt mert nem engedte a gyereet és a láthatóságot is állapítsák meg mert akkor nem tehet semmit a feleséged
2011. márc. 21. 12:04
 16/26 anonim ***** válasza:
13%

Pedig szerintem nagyon igaz amit írtál.Olyan alak vagy.

Én inkább nem ennék de a gyerekemnek meglegyen ami kell.

Nagyon önző dolog,és a kedves válaszolok meg még helyeselnek.

Felháborító!

2011. márc. 21. 13:28
 17/26 anonim ***** válasza:
69%
kedves utolsó, mi a páromtól egy forintt nem kapunk ő közölte hogy nem fog fizetni és itt az édesapa nem azt akarja hogy ne fizessen csak hogy tudjon élni tudja fizetni a számláit és ne haljon éhen.
2011. márc. 21. 14:05
 18/26 A kérdező kommentje:

ha lenne miből továbbra is fizetném,de nem tehetek arról h kevesebb lett a fizetésem. Örülök annak h még van munkám.

Ha fizetem továbbra is a magasabb összeget,kisebb albérletbe kell költöznöm,ahova nem engedné oda a volt nejem a lányom. Így is félek h mivel keveset küldök nem engedi majd látni. Arról nem beszélve ha maradok ebbe az albérletbe ahol vagyok,akkor hiába jönne a lányom nem tudom h mit adnék neki enni. Ő nem ehet kenyért kenyérrel.

Remélem a bíróság nem utasítja el a kérelmem. Amint jobban leszek anyagilag,fogok a volt nejemnek többet is adni,de most még nem tudok semmi jobban fizető munkahelyet

2011. márc. 21. 14:57
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen a beadványodban kérjél láthatás meghatározást is. Olyan nincs, hogy feltételeket szab a volt nejed.
2011. márc. 21. 15:10
 20/26 anonim ***** válasza:
bárcsak nekem is ilyen apám lenne :'(
2011. márc. 21. 16:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!