Félek hazahozni a barátomat, hogyan oldjam meg?
A házunk félig még nincs kész, és elég sok minden hiányzik, ráadásul külön szobám sincs, hanem a testvéremmel alszom egy szobában. Ha idejönne aludni, akkor el se férnénk az ágyon, mert csak egy személyes, és számítógépezni sem tudnánk, mert a számítógép nem a szobában van.
Annyira rettegek ettől..........:S:S:S:S
Ő az első barátom, 20 éves vagyok :$
Én is öcsémmel osztozom egy szobán, és a lakás is elég kicsi. Ha komoly a pasi, hazahozom, bemutatom, aztán átmegyek én hozzá. Ennyi. :)
20L
"De azért mégis el kéne őt hoznom, nem? :S Bemutatni szüleimnek."
Rendezzetek egy közös vacsorát, mutasd be a szülőknek, de előre mondd meg neki, hogy mivel sehol sem vagytok még az építkezéssel, így ott aludni nem tud. De Te szívesen mész hozzá, ha náluk ez megoldható. Szerintem egyáltalán nem nehéz megoldani, hisz a bemutatás céljára elegendő egy közös vacsora vagy egy délutáni "uzsonna".
1.Attól hogy bemutatod még nem kell ott aludnia.
2.Mióta vagytok együtt?
3.Miért olyan nagy probléma a számítógép?
Az én barátnőm is olyan helyzetben van mint te.
Előre elmondta, de engem nem zavar.
Annyi, jobb szereti ha ő jön hozzám. Amiben igaza van. Pedig zavar amiért annyit költ miatta az utazásra és nem engedi, hogy beszáljak. Igaz, szimpi is, mert önnálló próbál lenni amennyire tud.
24/F
Énis egy szobában alszok a hugommal(13),nincs nagy házunk,mégcsak nemis az a gyönyörű(bár napsütésben egész jól néz ki:D),és nekem eis egy személyes ágyam van.
16L
Egy hónap után szerintem nem szükségszerű sem a bemutatás, az együtt-alvás pláne. De felnőtt vagy, a Te életed:)
Nem értem miért csinálsz problémát oda, ahol nincs. Nem tragédia a rendetlenség egy épülő házban. Az meg, hogy nem tudtok filmet nézni nem nagy dolog, menjetek moziba!
20-L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!