Elfogadtok egy bocsánatkérést? Multkor nagyon hülye voltam.
Én egyáltalán nem idegesitettem fel magam ezen. Mindenkinek a saját magánügye,hogy miért akar/nem akar gyereket.Biztos vagyok benne,hogy sokan gondolják ezt igy rajtad kivül,te legalább bevallod.
Másrészről,ha az ember nem akar gyereket nem fognak megváltozni az ÉRZÉSEI azért mert 30an azt mondják,hogy de szüljél mert nagyon jó.Ugyanez forditva is igaz,aminek viszont az a hátulütője hogy rengeteg gyerek születik rossz családba az anyuka önzése miatt. Nélkülöznie kell,vagy az anya magához láncolja,esetleg csonka családban nő fel ésatöbbi.
Annak ellenére,hogy én szeretnék gyerekeket nem vetem meg aki nem,nem vagyunk egyformák. Azt sem itélem el/tartom felháboritonak ha te az alakod miatt nem szülsz. Nincs is rosszabb olyan családba születni,ahol nem akarják az embert,vagy valamiért őt okolják,hibáztatják egész életében,rajta verik el a szülők a saját nyomorúságukat.
jajj ez de aranyos:)
tudod ha megbántad, akkor már meg is van bocsájtva...egyébként is, mindenkinek meg lehet a véleménye azzal a témával kapcsolatban és szerintem nem idegesítetted annyira fel a másik embereket, mint ahogyan azt gondolhattad, ez a netes dolog nem is annyira komoly:)
ne aggódj ezen, vki sztem már nem is emlékszik arra kérdésedre, vagy válaszaidra:)
felejtsd is el az egészet, mert látod, hogy nem haragszik senki:)
mostmár aztán tessék mosolyogni:)
puszii
Bár én nem láttam azt a kérdést, de nagyon szép dolog hogy nyilvánosan bocsánatot kértél, de még jobb, hogy képes voltál átértékelni és felülbírálni saját magad. Gratula!
És persze megbocsájtva:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!