Meddig kell segítség egy kismamának?
Tesóm és a párja együtt vannak,de nem élnek együtt,még mindketten otthon laknak h így összeszedjenek egy kis pénzt.
Szóval tesóm mikor terhes volt akkor is itthon lakott. Akkor azért nem mosogatott itthon meg nem csinált semmit,mert hát jaj ő terhes vigyázni kell. OK,lenyeltem. Nem haltam bele h mindent nekem kell itthon csinálni,de most már kezdem nagyon unni.
Van olyan nap h délután 5kor érek haza suliból,és akkor még tanulnom kellene vmit,meg enni,fürdeni. de állhatok neki szinte mindig mosogatni mert tele a mosogató. A tesómnak nem volt ideje a picitől megcsinálni. 4 hónapos a baba. Könyörgöm az a gyerek sose alszik? Hogy addig ne tudna legalább a konyhába rendet rakni?
Ma is reggel 9kor ébreszt h mosogassak el mert anya mindjárt itthon lesz a melóból,és azért ideges ha nincs rend a konyhába amikor haza ér.
Már nagyon unom. Anyának meg ha szólok akkor méág őt védi,mert h a pici mellett ő is elfárad,stb... Meg kérdeztem anyámat h neki mikor mi picik voltunk volt e csicskája aki takarított helyette,erre még engem osztott le h milyen bunkó vagyok.
Már nem tudom mit csináljak. Én is el szoktam fáradni a suliba,és akkor még itthon is takarítsak állandóan.
meg most is mikor mondom h tegnap este miért nem lehetett elmosogatni vagy vmi,akkor az volt a válasz anyámtól is h én miért nem csináltam meg este. De miért pont nekem kellett volna? A tesóm is meg csinálhatna volna. Meg azt mondják h nem kellene délig fetrengenem az ágyba. Hát kössz,én ugyanugy nem tudok rendesen aludni mint a tesóm,én is hallom h sír a baba esténként. és én nem tudok napközbe aludni mert nekem iskolába kell mennem.
Már alig várom h elköltözzön a tesóm itthonról,nem akarom tovább kiszolgálni őt
"ne legyél önző,hidd el egy gyerek mellett jobban el lehet fáradni mint a suliban."
Ez hülyeség. Gimis, főleg 11-12.-es gyerekek teljesen kész vannak már nap végére, a saját gyerekeimen tapasztalom. Főleg, amennyi elvárás van mostanában egy erősebb középiskolában. Anyukád viselkedése nagyon szokatlan, be kéne látnia, hogy Te ugyanúgy elfáradsz, ha nem jobban, szükséged van a nyugodt légkörre a tanuláshoz és pihenéshez.
Komolyan már alig várom h végre elköltözzön! Tudom szemét vagyok h ilyeneket gondolok,de akkor legalább tudnám h azért kell itthon rendet raknom mire anya haza ér,mert más nincs aki megcsinálja.
Az a baj,h én olyan típus vagyok ha vmi felbosszant akkor nem gondolom végig mit mondtam. Ma is elég bunkó volt tényleg aza beszólás h anyámtól megkérdeztem neki volt e házi csicskása amikor még mi picik voltunk,de kirobbant belőlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!