Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Meddig kell segítség egy...

Meddig kell segítség egy kismamának?

Figyelt kérdés

Tesóm és a párja együtt vannak,de nem élnek együtt,még mindketten otthon laknak h így összeszedjenek egy kis pénzt.

Szóval tesóm mikor terhes volt akkor is itthon lakott. Akkor azért nem mosogatott itthon meg nem csinált semmit,mert hát jaj ő terhes vigyázni kell. OK,lenyeltem. Nem haltam bele h mindent nekem kell itthon csinálni,de most már kezdem nagyon unni.

Van olyan nap h délután 5kor érek haza suliból,és akkor még tanulnom kellene vmit,meg enni,fürdeni. de állhatok neki szinte mindig mosogatni mert tele a mosogató. A tesómnak nem volt ideje a picitől megcsinálni. 4 hónapos a baba. Könyörgöm az a gyerek sose alszik? Hogy addig ne tudna legalább a konyhába rendet rakni?

Ma is reggel 9kor ébreszt h mosogassak el mert anya mindjárt itthon lesz a melóból,és azért ideges ha nincs rend a konyhába amikor haza ér.

Már nagyon unom. Anyának meg ha szólok akkor méág őt védi,mert h a pici mellett ő is elfárad,stb... Meg kérdeztem anyámat h neki mikor mi picik voltunk volt e csicskája aki takarított helyette,erre még engem osztott le h milyen bunkó vagyok.

Már nem tudom mit csináljak. Én is el szoktam fáradni a suliba,és akkor még itthon is takarítsak állandóan.

meg most is mikor mondom h tegnap este miért nem lehetett elmosogatni vagy vmi,akkor az volt a válasz anyámtól is h én miért nem csináltam meg este. De miért pont nekem kellett volna? A tesóm is meg csinálhatna volna. Meg azt mondják h nem kellene délig fetrengenem az ágyba. Hát kössz,én ugyanugy nem tudok rendesen aludni mint a tesóm,én is hallom h sír a baba esténként. és én nem tudok napközbe aludni mert nekem iskolába kell mennem.

Már alig várom h elköltözzön a tesóm itthonról,nem akarom tovább kiszolgálni őt

2011. márc. 20. 17:35
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
88%

"ne legyél önző,hidd el egy gyerek mellett jobban el lehet fáradni mint a suliban."

Ez hülyeség. Gimis, főleg 11-12.-es gyerekek teljesen kész vannak már nap végére, a saját gyerekeimen tapasztalom. Főleg, amennyi elvárás van mostanában egy erősebb középiskolában. Anyukád viselkedése nagyon szokatlan, be kéne látnia, hogy Te ugyanúgy elfáradsz, ha nem jobban, szükséged van a nyugodt légkörre a tanuláshoz és pihenéshez.

2011. márc. 20. 17:54
 12/27 A kérdező kommentje:
Igen külön élnek,de a gyerek apja munka után mindig jön ide meg sokat van itt. Tesóm nem akart az anyósához költözni,a párja meg már nálunk nem fért volna el. Így amig nem szednek össze egy kis pénzt külön élnek.
2011. márc. 20. 17:54
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Attól nem lesz kiváltságos a tesód,mert gyereke van. Ez egy természetes dolog. Sajnállak téged,főleg hogy még anyukádtól is kapod a beszólásokat. Majd megtudja a testvéred milyen egy családot eltartani,ha már külön fog élni.
2011. márc. 20. 17:55
 14/27 A kérdező kommentje:

Komolyan már alig várom h végre elköltözzön! Tudom szemét vagyok h ilyeneket gondolok,de akkor legalább tudnám h azért kell itthon rendet raknom mire anya haza ér,mert más nincs aki megcsinálja.

Az a baj,h én olyan típus vagyok ha vmi felbosszant akkor nem gondolom végig mit mondtam. Ma is elég bunkó volt tényleg aza beszólás h anyámtól megkérdeztem neki volt e házi csicskása amikor még mi picik voltunk,de kirobbant belőlem.

2011. márc. 20. 17:58
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
csináld azt,amit itt javasolt valaki: mond azt,hogy majd vigyázol a gyerekre,amig ő mosogat. Nem tudom mit szólna hozzá :) Amiket itt leirsz,azon látszik hogy úgy kihasznál,ahogy tud ami egy roppant szemét dolog.
2011. márc. 20. 18:02
 16/27 A kérdező kommentje:
Engem nem szeret az a gyerek. Akárhányszor megfogom csak még jobban sír mint elötte :S és ettől mindenki ideges
2011. márc. 20. 18:06
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy szemét abszolút, teljesen jogos a felháborodásod. Te is fáradt vagy, Neked is szükséged van a pihenésre, de ezt a tesód és a gyereke miatt nem tudod megtenni.
2011. márc. 20. 18:08
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Még egy ilyen idióta testvért! + anyát (elnézést, de kijött belőlem) Felháborító!!!
2011. márc. 20. 18:19
 19/27 anonim ***** válasza:
70%
2 gyerek van a harmaik a hasamban de hozzám bármikor belehet jönni és nem a gyerekek rovására.A testvéred egy kis lusta dög.Ne haragudj de elvan kényeztetve.És ha majd összeköltözik a párjával?Akkor is téged hívnak majd csicskának?Én úgy vagyok hogy ha sír a gyerek megnyugtatom elaltatom ha nem sikerül akkor lekötöm valamivel a figyelmét.Nekem elég 10 perc hogy el mosogassak.A wc-t mikor megyek dologra utána gyorsan lemosom le domestozom kb.5 perc.A fürdőben meg mikor rakok be egy adag ruhát gyorsan áttörlöm a mosdót, kádat letörlöm a tükröt.Kb 15 perc.A szobák nem érdekelnek annyira ott este felé mikor az apjuk fürdeti őket akkor gyorsan összepakolom a játékokat és kész.Az egész nincs 1 óra össze-vissza.Nagyon sajnállak én nem csinálnám.Mi az hogy felkelt hogy menj mosogatni.Amíg bement hozzád meg felkeltett kb 5 tányér ellett volna mosva.Egy kis kö..ög tesod van én biztos kiosztanám.Ja és én mindkét gyerekkel veszélyeztetett voltamm a lánnyal 3 nap után jöttem ki friss császárral a kórházból és megfőztem kitakarítottam és itt vagyok nem haltam meg pedig szétnyílt a külső varratom.
2011. márc. 20. 18:19
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem veszed észre,hogy a testvéred hülyének néz?Mi az,hogy mert neki van egy gyereke,igy nincs ideje a háztartásra?Mit csinálna,ha egyedül lakna?Megenné a kosz?Egy gyereket nem kell éjjel nappal őrizni 5cm-es közelségben,ha alszik ha nem.Lusta,és ennyi valamint megteheti,mert senki a családból még nem rakta helyre,ahogy kellene.Anyukádat sem értem egészen,ha megköveteli,hogy a konyha csillogjon villogjon,de a másik lányt védi,akkor mindenki saját maga után tegyen rendet,és nincs vita.A kedves testvéred után én egy poharat sem mosnék el,csak magam után.És az anyukád hozzáállása után őrá sem mosogatnék.Aki használja a konyhát,és a lakás többi részét,tegyen maga után rendet.Ennyi.
2011. márc. 20. 18:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!