Egy kétségbeesett lány, mit gondoltok?
19éves vagyok,soha nem volt még barátom,sőt semilyen tapasztalatom nincsen,álltalában csendes vagyok,de ha olyanok társaságában vagyok,akkor beszédes.Van egy férfi 39éves nagyon egy hullámhosszon vagyunk,valahogy mikor vele vagyok,a jelenléte nyugtató hatással van rám,nem vagyok ideges,és megtud nevetettni,még akkor is ha előtte rosz kedvem volt,hasonlóan gondolkodunk dolgokról.Nem feszélyez a jelenléte mint más korombeli fiúknál,velük nem is igazán találok témát amiről lehetne beszélni.az idősebbekkel valahogy jobban szótértek legyen az nő/férfi.
A kérdésem az hogy szerintetek,honnan tudhatnám meg,hogyan tekint rám ez a férfi,tetszek-e neki,érez e valamit írátántam,azt tudom ,hogy szimpatikus vagyok,mert mondta,de honnan tudhatnám meg ,hogy többet érez e írántam?
Mikor beszélünk,nem mindig nyugodt,van hogy ideges,és egy idő után pakolászik,főleg,ha közel állunk egymáshoz. Köszi
Mivel nagyon keveset tudok, nem foglalnék állást abban, hogy mi lehet e mögött. Mert bármi lehet. Tulajdonképpen mindketten nagykorúak vagytok, le is fekhettek egymással, ki-ki a maga felelősségére.
Az viszont szinte biztos, hogy másképp nézi az életet, másképp áll hozzá egy 40 meg egy 20 éves. Az lenne a fura, ha nem így lenne. Tehát ha hosszú, tartós kapcsolatra gondolsz, akkor abba ennek is bele kellene férnie. (A legtöbbször az a tapasztalat, hogy nem fér bele, vagy csak ideig-óráig, aztán borul a bili valahol.)
Ha %-osan nézzük, és úgy érdemes, hiszen más a 10 év 20 és 30 között, meg más 50 és 60 között is, akkor is ő 100%-kal, vagy ha úgy tetszik, kétszer több időt élt már, mint te! Ha ezen nem gondolkodsz el, akkor teljesen mindegy, kár minden szóért. Akkor nincsenek határok, és a szerelmetek legyőz minden akadályt! :)
Csak én akadok fent azon hogy a hapsinak BARÁTNŐJE VAN???? És mindez a kérdezőt csöppet se érdekli? "Csak barátnő"???? Most ezzel azt akarod mondani hogy feljogosítva érzed magad rá, hogy ráhajts, mert "csak" barátnője van? Gyönyörű vagy... Szerintem a férfi érzi hogy akarsz tőle valamit, és azért nem akar veled kettesben maradni, mert nem akarja hogy bármi is legyen. Ugyanis VAN VALAKIJE.
Remélem egyszer te is egy "csak barátnő" leszel! Eszem megáll...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!