Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy kétségbeesett lány, mit...

Egy kétségbeesett lány, mit gondoltok?

Figyelt kérdés

19éves vagyok,soha nem volt még barátom,sőt semilyen tapasztalatom nincsen,álltalában csendes vagyok,de ha olyanok társaságában vagyok,akkor beszédes.Van egy férfi 39éves nagyon egy hullámhosszon vagyunk,valahogy mikor vele vagyok,a jelenléte nyugtató hatással van rám,nem vagyok ideges,és megtud nevetettni,még akkor is ha előtte rosz kedvem volt,hasonlóan gondolkodunk dolgokról.Nem feszélyez a jelenléte mint más korombeli fiúknál,velük nem is igazán találok témát amiről lehetne beszélni.az idősebbekkel valahogy jobban szótértek legyen az nő/férfi.

A kérdésem az hogy szerintetek,honnan tudhatnám meg,hogyan tekint rám ez a férfi,tetszek-e neki,érez e valamit írátántam,azt tudom ,hogy szimpatikus vagyok,mert mondta,de honnan tudhatnám meg ,hogy többet érez e írántam?

Mikor beszélünk,nem mindig nyugodt,van hogy ideges,és egy idő után pakolászik,főleg,ha közel állunk egymáshoz. Köszi

2011. márc. 20. 11:10
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
50%
Jaj, kérdező, nagyon naiv kis butus vagy, te ne akarj semmit egy 39 évestől. Ezen az utolsó kommenteden tíz percig szakadtam a röhögéstől. Ne kombinálj ennyit. Tipikus ártatlan kislányra jellemző kombinálás. Állj le, és fogadd meg pl Nova-9 válaszát.
2011. márc. 20. 11:43
 12/24 anonim ***** válasza:
95%
Öreg róka vagyok már... Hidd el, a barátnő majdnem olyan, mint a feleség... Közel nem biztos, hogy el fogja hagyni, és ameddig nem hagyja el, addig semmit se akarj tőle, mert bármit is akarsz, én most elmondom neked, hogy szívfájdalmat és csalódást, esetleg pár lopott pásztorórát fogsz kapni. Könnyen jött, könnyen megy. Majd ha szenved, hogy megkaphasson téged, és ezért még a barátnőjét is dobja, majd akkor agyalj azon, hogy mit tegyél, addig ne. És még akkor sincs garancia arra, hogy nem táncol majd vissza a nőhöz. Végül is a lánya lehetnél... Majd ha ő tényleg akar tőled vmt, akkor majd ő meghív egy kólára vagy valami. Lehet, igen, hogy zavarban van, és azért pakolászik, mert tudja, hogy hosszútávra tervezni egy lánnyal, aki a lánya lehetne necces, és van egy barátnője, aki nyilván lelép, de minimum világraszóló botrányt csap, ha ez kiderül.
2011. márc. 20. 11:44
 13/24 anonim válasza:
75%
Valószínű, tudja és érzi, hogy nem hagy hidegen a közelsége de a kora miatt félhet is egy kicsit attól, hogy magáévátegyen. A korkülönbségnek előnye és hátránya is lehet.
2011. márc. 20. 12:05
 14/24 A kérdező kommentje:
utolsó,és szerinted,ezért nem vagyunk olyan sokáig egyedül?és ezért siett ki egy idő után oda ahol többen vannak?
2011. márc. 20. 12:12
 15/24 anonim ***** válasza:
60%
Ez lehet a részéről egy rejtett jelzés is arra, hogy nem akar tőled semmi komolyabbat.
2011. márc. 20. 12:26
 16/24 anonim ***** válasza:
80%
19 évesen ne akarj egy 40es pasival foglalkozni.Teljesen más felfogása van már az életről mint Neked.Én nem pazarolnám rá az időmet.Inkább keresess egy 23-25 éves pasit az illik hozzád.
2011. márc. 20. 13:16
 17/24 anonim ***** válasza:
l
2011. márc. 20. 13:35
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Tipikus esete annak, mikor az önbizalomhiányos csinos lány romantikus ábrándokba hajszolja magát az első pasival, aki fel akarja szedni. Ne akarj tőle többet, mint barátság. Fiatal vagy, tapasztalatlan, nagyon ráfaragsz ha kapcsolatba kezdesz vele. Hidd el, bármelyik 40 évest fel tudnád szedni, ha akarnád, hiszen vonzza őket a friss hús és a behódoló természeted.. De neked olyan emberre van szükséged, aki neked is nyújtani tudja azt, amire vágysz.

Van olyan ismerősöm, aki világ életében csendes volt, nem mert pasizni, majd 20 évesen hosszas vívódás után járni kezdett egy nála 20 évvel idősebb, pocakos, kopaszodó ipsével. Mindig többről álmodott, de nem hitte el, hogy találhat magának valaki olyat, aki szeretni tudná őt, hiszen addig nem talált rá.. Évek teltek el - 6 év - ő ugyanúgy éli "életét" a pasi mellett, szerelem nélkül, családja kitagadta, barátait elhanyagolta, és nincs elég önbizalma ahhoz, hogy kilépnek a kapcsolatból keresni a boldogságát. Valószínű lemond teljesen magáról, szül néhány gyereket, és ennyi volt az élete..

Ne akard követni a példáját.

Az a pasi simán bevállalna téged, de csak te húzhatod a rövidebbet. Legyen eszed..

2011. márc. 20. 13:38
 19/24 anonim ***** válasza:
60%

20 év korkülönbség.... gratulálok!

Barátnője van,veled flörtölget,utána jöhet az ágy!

Ébresztőő! Még szép hogy kedves veled! Apád lehetne...

2011. márc. 23. 14:40
 20/24 anonim ***** válasza:
21%
Valószínű kölcsönös a vonzalom,ez rendben is lenne ha nem 30év lenne köztetek.Gondolkodj már el,30évvel idősebb nálad,az apád is lehetne!Nehogy már egy pár legyetek,az nagyon durva lenne én anyukád helyébe....fuuuuuuuuuhhhhhhh kinyirnálak....szánalmasan naiv vagy,nőlj már fel 19éves vagy!A pasi meg elmebeteg ha akar tőled valamit!
2011. márc. 23. 14:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!