Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Pár napja ismerkedek egy...

Pár napja ismerkedek egy pasival akt képet kér mit csináljak?

Figyelt kérdés
Játszik velem ,hülyét akar csinálni belőlem?
2011. márc. 19. 19:16
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Gondoltam én már sok mindenre ismerjük egymást egy városba lakunk ő most vált el én válófélbe vagyok!
2011. márc. 19. 19:25
 12/25 anonim ***** válasza:
37%

Miért olyan nagy baj, ha képet kér?

(nyilván az sem mindegy, h milyen korosztály, mert a fiatalabbak hajlamosabbak a humorkodásra)

Sztem ha küldesz egy teljesen átlagos fotót, nem gáz.

Ha meg tetszik, de tartasz ettől, akkor találkozz vele.

2011. márc. 19. 19:26
 13/25 A kérdező kommentje:
Szerintem nem akar talizni olyat gondoltam hogy a feje ne legyen benne csak a melltartóban derékig vagy épp a bugyim legyen benne!
2011. márc. 19. 19:28
 14/25 anonim ***** válasza:

Rajtad akarja magát kiélvezni valószínűleg..

Ha van eszed sz*rt sem mutatsz magadból.Ennyi önbecsülésed lehetne..

2011. márc. 19. 19:31
 15/25 anonim ***** válasza:
Ha nem akar talizni, akkor meg mi értelme van? Magamutogatásra vágysz így válás után? Nem nagyon lehetsz érett, ha így gondolkodsz, szerintem ez nem normális gondolkodás (nem vagyok prűd, de álszent, de ez olyan tinitempó...)
2011. márc. 19. 19:33
 16/25 anonim ***** válasza:
* SE álszent
2011. márc. 19. 19:37
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Te pár napos ismeretség után ELGONDOLKOZOL azon, hogy küldj-e a pasinak aktképet? Hm.... Hát... végül is, nem vagyunk egyformák...
2011. márc. 19. 19:38
 18/25 anonim ***** válasza:

Miért vagy ilyen naiv, beetethető? Gondolom nem nagyon szoktál

(neten) ismerkedni, hogy egyből levágd, milyen alakra akadtál.. Tipikusan lukra hajt. Van egy rakás nője, akiktől csak gyűjtögeti a képeket, és aki tetszik neki, azzal megpróbál összehozni egy-egy menetet is..

Semmit nem tud rólad, nem ismer téged, csak fel akar szedni és megdönteni. Amúgy szerinted mit akar csinálni azzal a képpel? Azért ne legyél már ennyire rászorulva egy pasira.. Találsz nála ezerszer különbet könnyedén!

2011. márc. 19. 19:48
 19/25 anonim ***** válasza:
Ha arc nélkülit küldesz, nem is muszáj magadról küldeni. Elég egy netről szedett aktfotó egy hasonló testalkatú modellről.
2011. márc. 19. 19:55
 20/25 anonim ***** válasza:
Ha a napiszaron akarod végezni, nyugodtan küldj neki.
2011. márc. 19. 20:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!