Szerintetek azok az emberek, akik nincsenek rajta közösségi oldalakon (iwiw, myvip, facebook, stb) miért nincsenek rajta?
Figyelt kérdés
Jó ez vagy rossz?2011. márc. 19. 17:55
31/34 anonim válasza:
Mert hajlamos vagyok a függőségre, és ezek nagyon durva függőséget tudnak okozni. Már a gyakorikerdesek függőség is nagyon durva, nem hiányzik még ez is.
32/34 anonim válasza:
Ismerek olyan embereket akik nincsenek fent egyiken se , még olyat is ismerek akinek e-mail címe sincs! és olyat is aki azt se tudja mi az a facebook! - őket rengetegen lenézik- A közösségi oldalaknak valószínü hogy sok hátránya is lehet,de én azért hasznosnak tartom ,főleg a facebookot és az msn-t .én sok közösségi oldalon fent vagyok , de felét már nem is használom , mert nem naon érdekel ! és sok haverom van ők is fent vannak . szerintem azért érdemes fent lenni. megkérdeztem a suliba az egyik gyerektől hogy mért nincs fent a facebookon azt mondta : nem értek hozzá ,nem érdekel! Egyébként az biztos hogy gazdaságosabb ha fent vagy mer sokkal olcsóbban kijössz!
33/34 anonim válasza:
sziasztok!
kérlek szépen segítsetek nekem! olyan embereket keresek egy kérdőív kitöltéséhez, akik még soha nem voltak fent a Facebook-on, vagy már fent voltak, de törölték magukat.
aki esetleg magára ismer, az kérem szépen töltse ki a kérdőívemet, egy szakdolgozathoz kellene! Nagyon megköszönném:
34/34 MolotovPunk válasza:
Én már csak IWIWen vagyok rajta és azt is csak kb havonta egyszer,kétszer használom.Többiről már évekkel ezelőtt töröltem magam.Nem is bántam meg.Amúgy meg tökéletesen el lehet lenni face nélkül.Örömmel látom hogy erre már más is kezd rájönni.
Vannak az életben sokkal értelmesebb,fontosabb és hasznosabb dolgok mint,hogy facen ücsörögjek.
A fo sbukot,ha jellemeznem kéne pár szóval nagyjából a hitvány és az ízléstelenség szó illene rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!