Szerintetek azok az emberek, akik nincsenek rajta közösségi oldalakon (iwiw, myvip, facebook, stb) miért nincsenek rajta?
Lehet jó oldala is.
Megszüntették az egyetlen értelmes kávézót a városunkban és mivel otthon tanulok, a régi sulis barátaimmal sem találkozom nap mint nap. Tanulok, ergo nincs keresetem, nem tudom mindig mind a 20 ember folyton hívogatni. A facebook remek arra, hogy a drága telefonhívás és sms helyett INGYEN kommunikáljak azokkal akik fontosak nekem, akikkel gyakran szeretnék találkozni.
+ nem kötelező felvenni mindenkit. nekem is csak az a 20-25 ember van bejelölve ismerősnek, akivel tényleg akarom tartani a kapcsolatot, nem 500 akikkel 1x beszéltem.
Az persze nem normális, ha az ember álló nap facen vagy iwiwen vagy akármin lóg.
Ha valakitől akarok valamit: telefon,vagy email.Nem értem minek kell üzenőfalon megbeszélni,ki mikor kivel találkozik,mikor szakított valakivel,mikor nem...mintha reklámozná magát..
Ezért töröltem is magam pl. facebookról.
Ahogy észrevettem,az összes közösségi oldal egy idő után,inkább egy kirakathoz kezd hasonlítani,amit főleg a fiatalok úgy kezelnek mint egy társkeresőt.
A nárcisztikus emberek fészkének melegágya...
Szóval akivel akarom tartom a kapcsolatot,de nem így.
Nem vagyok ellen,csak..nem érzem szükségét az életemben...
Iwiw-en fent vagyok, bár nem használom. Amikor regisztráltam még csak bejelölgettem az ismerősöket, most már közösségi oldal.
Facebookon voltam, de csak felidegesített, és kikapcsoltam. Azóta meg olvasom, pl itt, hogy mik mennek ott. Ismerkednek, társkeresőnek használják, tele van elszabadult túlkoros gyerekekkel, meg a fene tudja mi folyik ott. Szóval nem vágyom vissza.
A többi ilyen oldalt nem ismerem.
Hát én ezért.
Jézusom, nekem egyik sincs.. nem is létezem.. :D
IWIW-em volt anno de töröltem magam, mert úgy láttam h. hülyeség. Amúgy meg jó kis adatbank.
18:20 - bizony,nizony. Ezért én se. A fb-ról meg le se lehet jönni-csak hibernálódni- ezért ellenszenves.
Találkozom, vagy levelezek azokkal, akikkel beszélgetni szeretnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!