Mit csináljak a feleségemmel? Túl okos mindenben. Mindent megtud magyarázni, mindenhez ért elméletileg és majdnem mindig övé az utolsó szó. Sokszor be nem áll a szája és átviszi a fejem, de nagyon szeretem.
én is olyan nő vagyok, aki nem hagyja magát, és akkor is megmondja azt, amit gondol. és ez EGYÁLTALÁN nem jelenti azt, hogy ez okoskodás lenne.
persze én sosem kerülök kapcsolatba olyannal, akit nekem kell kioktatni, egyrészt, mert fárasztó, és bosszantó, másrészt, mert egy nálamnál butább emberrel nem tudok sok mindent kezdeni.
de ha valaki - munkatárs, ismerős, stb - női mivoltomat használná fel, hogy a saját vélt vagy valós butaságát elkendőzze, akkor annak bedugnám a fejét a vécébe, és ráereszteném az egész tartályt. mert ez aljasság.
Utolsó, mindenben egyetértek Veled!
Hypathia
00:17
Nem kinevetjük, hanem nevetünk rajta és ő velünk nevet.
Engedd érvényesíteni a döntését, főleg ha biztosnak látod, hogy helytelen. Ha szembesül azzal, hogy nem minden meglátása helyes, saját magát rakja helyre. Persze végső esetben át is lendülhet a túloldalra, akkor viszont mellette kell lenned.
Egy biztos: így bármi történik, téged nem hibáztathat, csak saját magát. Ez egy nagyon jó jellemformáló dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!