Hogy mondjam meg, hogy meggondoltam magam?
Hozd fel a témát. Mondjuk nem csodálom, hogy annak idején nem akartad, ha így mondta, ha akarod elvesz, ha nem nem... Lehet, hogy nem így hangzott ott és akkor, de így nekem az jön le, hogy neki meg édesmindegy, mi van. Döntsd el te, úgymond...
Így nekem sem lenne kedvem hozzá.
"...mert az olyan, mintha én kérném meg a kezét." - ebből mindenképpen az lesz, ha lesz valami. Ha pedig így áll, akkor miért lenne baj, ha így is néz ki? Ennyire fontos számodra, hogy a látszat csaljon? Miért? Én jobban szeretem az egyenes dolgokat. Te akarsz férjhez menni, nem Ő akar elvenni. Ezek a tények, Te írtad. Ez fáj neked? (Ezt elhiszem.)
Viszont mit segít rajtad, ha nem nézel szembe a tényekkel? Tegyük fel, praktikákkal eléred, hogy kérje meg Ő a kezedet, miközben Te nem mondod ki, hogy ezt szeretnéd. Ezt nem érzed valahol önbecsapásnak? Én annak érezem.
Beszélgetés közben, hozd fel, hogy emlékszik-e mikor a házasságról beszélgettetek. Hogy mit mondtál, arról, hogy összeházasodhatnátok. és hogy mostanában megváltozott a véleményed, és esetleg megkérdezhetne mégegyszer a dologról.
Így egyértelmű is vagy,. de mégse kell rákérdezned, hogy elvennél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!