Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Sorozatos flortoles megbocsath...

Sorozatos flortoles megbocsathato?

Figyelt kérdés
3 eve vagyunk hazasok es van egy 2 eves gyermekunk,a hazasagunk atlagosnak mondhato,vannak problemaink neha,mint mindenkinek de szeretjuk egymast.Viszont a ferjem sorozatosan flortolget,tobbnyire smseket kuldoz es kap.O sem tud arra igazan valaszolni,hogy miert csinalja.
2011. márc. 19. 01:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Én nem tudnám "elézni" neki. Ha valakivel jó a kapcsolatom, és úgy érzem vele akarom leélni az életemet, akkor nem kezdek el másokkal flörtölgetni. Ha a helyedben lennék, én nem hagynám. Sajnos ismerem magam, nálunk állandó veszekedések lennének ez miatt, én nem hagynám. Olyan pedig nincs, hogy valaki ne tudja megmondani, hogy mit miért csinál. Valószínűleg nem elégíti a kapcsolatotok minden igényét, "valami hiányzik" neki. Próbálj meg leülni vele, és kideríteni miért van ez így. Ha nem megy, én nem sokáig erőlködnék vele.... Előbb-utóbb egy flört túl jól fog sikerülni... Ezt ne várd meg!

Adri

2011. márc. 19. 08:49
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Kérdező! Ez engem nagyon zavarna, nem tudnám elviselni...
2011. márc. 19. 08:58
 13/16 anonim ***** válasza:
Én sem tudnám elnézni. Még egy sms-t sem, nemhogy többet. Nem mondom, h egy sms után kidobnám, de a hisztit kiverném, az biztos!
2011. márc. 19. 09:57
 14/16 anonim ***** válasza:
Mindent "ártatlan " flörtöléssel kezdődik. Gondolj bele... akit érdekel ,azt nem érdekli,hogy az illető nős, ha ez így folytatódik konkrét megcsalás lesz belőle. !
2011. márc. 19. 20:35
 15/16 A kérdező kommentje:

Nagyon szepen koszonom a valaszt mindenkinek!

Az igazsaghoz hozza tartozik,hogy mar 3 hete elkoltozott a ferjem ,mivel en sem toleraltam tovabb a viselkedeset.Kivancsi voltam,hogy mas hogyan dontott volna a helyzetemben.Viszont mostanaban elgondolkodttam el azon,hogy jol dontottem-e,nagyon nehez igy erzelmileg ,nagyon sokat talalkozunk a gyermekunk miatt es ez csak neheziti az elvalast.

2011. márc. 20. 07:32
 16/16 anonim ***** válasza:

Te is egy selejtet fogtál ki, gyermekeid apjának. szomorú :(

hamarabb nem volt jele, hogy ennyire selejt?

2011. márc. 20. 08:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!