Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megölöm magam Mit csináljak?...

Megölöm magam Mit csináljak? Felemésztem magam, nem bírom tovább!

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok, lassan 3 éve halt meg apukám. Hihetetlenül rossz nélküle, próbáltam már öngyilkossággal, de nem mertem megtenni mert féltem hogy mi lesz anyukámmal. Apum nem váratlanul halt meg, tudtuk hogy beteg volt, közölte is hogy már csak hónapjai vannak hátra, de nem fogtam fel, annyira hihetetlen volt számomra, hogy el sem tudtam búcsúzni! Ahogy telnek az évek egyre rosszabb, félember vagyok nélküle, nem bírom tovább, azóta semmi sem ugyanolyan! Nem tudok nélküle élni, egy darabot kitéptek belőlem. Minden nap sírógörcsöm van miatta. Mit tegyek?:'(
2011. márc. 18. 16:10
1 2
 11/18 Raffi ***** válasza:
100%
Az sem rossz dolog ha naplót írsz! De a könyvek meg a filmek is nagyon sokat segítenek! Csak jókat kell választani!
2011. márc. 18. 16:24
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Az én apukám nem természetes halállal hunyt el. Hét éve történt, még mindig fáj. De muszáj túllépni rajta. Szerinted apukád azt szeretné, hogy miatta így érezz, gondolkozz esetleg cselekedj? Nem hiszem. Legszívesebben boldognak látna, ebben biztos vagyok. Ha ez egyedül nem megy, kérj segítséget! Sok sikert kívánok ebben és hidd el, nem vagy egyedül!
2011. márc. 18. 16:28
 13/18 anonim ***** válasza:
Apukám 6 éve halt meg. Nagyon hiányzik még mindig. Nincsen olyan nap, hogy ne gondolnék rá. 3 évig szenvedtem, és azt mondtam ez így nem mehet tovább. Lehet hogy hülyének néztek, de én felkerestem egy látót és beszéltem apukámmal. Persze hogy nem hittem benne, csak akkor, mikor már olyanokat mondott, amit csak ketten tudhattunk. Elbúcsúztam tőle (hirtelen halt meg, simán összeesett...) Azóta sokkal jobb, de nagyon hiányzik.
2011. márc. 18. 16:48
 14/18 anonim ***** válasza:

Próbálj arra gondolni, mihez-mit szólna az édesapád. 13 éves voltam én is, amikor édesapám meghalt. Sokáig betegeskedett, többet volt kórházban, mint otthon, mindig a gyógyulásával biztattak mindet, mégis elment. Ennek már 40 éve, és hidd el, hogy még mindig hiányzik, nagyon. Ugyanakkor érzem, hogy vigyáz rám odafentről. Nem vagyok pedig vallásos, mégis érzem. Bármit tettem, teszek, valahol a tudatalattimban ott van, hogy apu mit szólna hozzá. Ha élne, már betöltötte volna a 80. évét, 40 évesen hagyott itt minket, és azóta neki is bizonyítani akarok. Próbáld meg te is így irányítani az életedet. Ő is azt szeretné, ha boldog, kiegyensúlyozott lennél, lennének álmaid, vágyaid, és hidd el, hogy ha "csak" lélekben is, de mindig melletted fog állni. Az emlékét tiszteld annyira, hogy vigyázol magadra, megpróbálsz pozitívabban gondolkodni. Nekem nem volt olyan barátnőm, akivel megoszthattam volna a bánatomat, de ott volt az édesanyám, aki szinte összeroppant apu halála után. Nekem kellett mellette állnom, támogatnom, hogy fel tudja dolgozni, ugyanakkor nekem is képtelenségnek tűnt, hogy valaha túlteszem magam apu halálán. Anyunak az első nagy szerelme volt apu, és 16 év házasság után vesztette el.

Érdekes, hogy mikor kimegyek a temetőbe a sírjához, mindig azt érzem, hogy ott áll mellettem, és beszélgetek vele. Pontosabban én beszélek hozzá, és ettől mindig megkönnyebbülök, és a fejemben hallom a válaszait.

Sok vigasztaló választ kaptál, légy erős, és mindig arra gondolj, ha valamit elérsz, hogy apukád milyen büszke lenne rád. Kívánom, hogy meg tudd valósítani.

2011. márc. 18. 16:51
 15/18 anonim ***** válasza:
0%

Nem értem miért hiányzik annyira?

Nem tudsz bizonyos problémákat megoldani?

Nincs elég pénzetek?

Nem akarok érzéketlen lenni, de nekem is meghalt apukám és nem hiányzott egyáltalán. A lányom apja is meghalt, ő még hiányzik, de nagy kínlódás nélküle az anyagiak előteremtése, így a helyzet más talán mint nálad.

2011. márc. 18. 16:52
 16/18 anonim ***** válasza:
Aki a látónál járt elkérhetem az elérhetőségét, én is szeretném felvenni a kapcsolatot valakin keresztül halott rokonnal.
2011. márc. 18. 16:53
 17/18 anonim válasza:
Csatlakozom az elöttem szolohoz igen is fontos hogy tudd apukád boldognak szeretne látni,a másik ami fontos hogy törekedj olyan dolgokra amiröl tudod hogy apukádnak nagy büszkeség lenne.Bizonyits minden nap neki és nem utolso sorba magadnak!
2011. márc. 18. 16:57
 18/18 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnallom. :( De ilyen eszedbe ne jusson!! Ha nincs is edesapad itt, hogy esnenek neki ezek a gondolatok??? A gyonyoru 16 eves lanya ilyeneken gondlkodik. Tudom, hogy nehez de talad meg a helyed az eletben, olyat csinalj amiert edesapad buszke lenne rad. Sajnos ezzel meg kell tanulni egyutt elni de hidd el sokat segit, ha olyat ersz majd el az eletben ami miatt tudod, hogy edesabad orulne. Ez olyan erzes mintha beteljesitetted volna az almat. Tapasztalatbol beszelek.
2011. márc. 18. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!