Akkor most ez hogy is van? 15 évesen szórólapozás? (bőv. Lent)
persze, jó ötlet, viszont nagyon nagyon megbízhatónak kell lenned a korodhoz képest, hogy megbízzanak benned. Ha általánosítunk a mostani 15 évesekre nem sok mindent bíznék, nemhogy gyereket, kutyát vagy nagyszülőt.
Ha látják, hogy rendes lány vagy, jó eséllyel indulsz a szomszédoknál.
Bár az idősek gondozásával vigyázz, főleg akik fekvő betegek, némelyik az őrületbe tud kergetni, de pénzért mindent :) :)
A plakátra azért ne írd ki h 15 éves vagy, nehogy olyasvalaki vegye észre, akinek nem kéne.
Remélem tudtam segíteni :)
Hát vidéken dolgoztam eddig csak (kisbabára vigyáztam,kertben dolgoztam) de pozitív visszajelzéseket kapok. Gyerekek..hát vannak tesóim,nap mint nap vigyázok rájuk,türelmes is vagyok,szóval kimerem azt mondani hogy más vagyok mint a többi 15 éves!:)
Köszönöm a segítséget!!
16:15 vagyok
akkor a gyerekfelügyelet neked való, remélem találsz majd melót, sok sikert!!! :) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!