Tetszenek a modern rövid egyszerű nevek, mint pl. : LENT!?
Figyelt kérdés
Kira Mira Lara Dara Bara Lina stb.?2011. márc. 17. 19:23
21/26 anonim válasza:
Életke. Tudod, nem volt biztos hogy megmarad a kisbaba, koraszülött volt. A szülők ezért adták neki ezt a nevet. Igy is nevetséges?
22/26 anonim válasza:
nem persze, aranyos név, meg főleg h jelentése is van. de most képzeld el h a kislány 30éves dolgozó nő. annyira nem fogja szeretni a nevét ha vhol be kell majd mutatkoznia.
23/26 anonim válasza:
Igen az a baj, hogy sok szülő elfelejti,hogy ad1 nem ő fogja viselni a nevet, ad 2 fel is fog nőni az a gyerek! Annyira "idiótán" hangzik, amikor egy felnőtt férfi bemutatkozik mondjuk úgy,hogy Kovács Manó!
Annyi szép kevésbé kacifántos név van, lehet azért válogatni! A fentiek közül nekem talán a Lara tetszik, de az sem olyan nagyon! Ettől a Darától meg egyenesen kivagyok!:)
24/26 A kérdező kommentje:
Csak úgy megjegyzem, én sem vagyok oda értük. A Dara név azért "tetszik" csak mert a lány nagyon aranyos és mindig eszembe jut ő erről a névről :):)
Egyébként szerintem is borzalmasok, főleg ez a Kira meg a Lara.
2011. márc. 18. 19:29
25/26 anonim válasza:
Engem meg Robinnak hívnak XD 13/F
26/26 anonim válasza:
Kira Mira Lara, Lina egyáltalán nem modern nevek, csak most divatosak... Kíra, Mira bizánci név, Lara angol nyelvterületen már régóta van, Lina meg a Karolina stb. beceneve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!