Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek egy sz@rkeverő...

Mit tennétek egy sz@rkeverő sógórnővel?

Figyelt kérdés
Sógórnőmmel nem valami jó a kapcsolatom,sosem volt rózsás.Régebben is oltogatta a páromat,most újra elkezdte.Mi voltunk külön 1 évet a párommal,elváltunk hivatalosan,de aztán újra összejöttünk,van 2 szép gyerekünk és a sógórnőm leginkább velük kapcsolatban magyaráz a páromnak,bár a párom tagadja,de én észreveszem,meg nekem is van hogy beszól.Ráadásul be van jelentve a páromhoz,aki vállalkozó-és kap fizetést is,mivel babát szeretnének a férjével és természetes úton nem megy,igy nem dolgozik,de igy könnyű,hogy be van jelentve a testvéréhez,a munkaviszonya folyamatos és kapja majd a juttatásokat ha lesz baba.Nem tudjuk megbeszélni a dolgokatmhiába tanácsolnátok ezt,mert nem lehet vele beszélni.Elegem van a páromból is,a sógórnőmből is.Apósóm 1 hónapja halt meg,ő is beleszólt az életünkbe,azt hittem,picit könnyebb lesz igy,hogy ő már nincsen,de tévedtem.
2011. márc. 17. 17:33
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Kedves 13:55-ös,nincs igazad de mindegy,nem vitatkozom...Nem ismered a dolgok hátterét,ezért ne itélj meg engem igy légyszives,ahogy megitélsz!
2011. márc. 18. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!