Mit tennétek egy sz@rkeverő sógórnővel?
Hát ez elég huzos,sajnállak!Nekem ilyen sz@rkevero az anyoson,míg kést nem állítok a hátába 1szer... :P
Na jo,a viccet félretéve,én a te helyedben leulnék,és beszélnék a párommal.Elmondanék neki minden problémát,amit észleltem,még ha az rosszul is esik neki,hisz a drága családjárol van szo.Elég szar érzés,ha a párod nem melléd áll,és nem veszi észre,ha a testvére csak megkeseríti az életeteket!!!és tuti kozrejátszik benne amit írtál,hogy neked van 2csodálatos gyermeked,neki meg nem lehet.Féltékeny a kicsike.
Kozold vele,hogy míg ilyen rosszmájuan,onzoen rosszindulatu,addig a gyerek sem fog sikerulni..hisz a negatív energia negatívvá teszi az embert és a kornyezetét is.Sok sikert!!!udv.:Bia
Köszönöm a válaszokat!Kedves 18.04-es!Hogy gondolod te azt,hogy ez igy jó,hogy a párom segiti a húgát és ezen nem kell változtatni?A sógórnőmnek a saját lábára kéne állnia,nem kihasználni a bátyját,ahol csak tudja!Nekem van 1 nővérem,de én sosem tenném ezt,hogy anyagilag kihasználjam!Azért nekünk is 2 gyerekünk van a párommal,albérletben vagyunk,akkor nem érthető,hogy engem igenis zavar amit a sógórnőm csinál?Amivel pedig oltogatja a páromat,az az,hogy én tiltom onnan a gyerekeket,ez a legfőbb mocskolódása felém,de ez már nem újkeletű.Én egyáltalán nem tiltom őket,csak neki az tetszene,ha a gyerekek állandóan ott lennének.
A többieknek lehet igaza van abban,hogy ne foglalkozzak vele,akkor békén hagy,de én csak egy darabig tűrök,aztán betelik a pohár...Azon gondolkoztam pedig,irok neki egy szép kis levelet,amiben kifejtem a véleményemet...
Az mocskolódás, hogy észrevette, nem túl gyakran engeded át hozzájuk a gyerekeidet?
Az meg, hogy azért vagy rá megsértődve, mert a férjed - a TESTVÉRE - segíti, amiben tudja, hááát...
Úgy tűnik, mintha irigyelnéd a sógornődet valamiért...
Két utolsót lefele pontoztam...Egy valaki elkezdte hogy én irigy vagyok,aztán más is irja tovább...Nevetnem kell.Mire legyek irigy?Hogy nekem van két szép gyerekem,neki meg nincs és ki tudja lesz-e?Hogy sajnos meghalt az édesapjuk?Vagy talán azért irigyeljem mert még munkahelye sincs,nekem meg hála az égnek az is van,ahova vissza tudok menni a két gyerek után és nyár végén kezdek dolgozni?Na ha végiggondolom,1 dologért irigyelhetném:csinálják anyósómék házán a tetőteret,oda fog a férjével felköltözni.Nekünk meg még ház után kell nézni,nem lehetünk örökké albérletben.Ezért az egyért irigyelhetném,de nem teszem,mert nem érdekel.
Úgyhogy összegezve,ő lehetne irigy rám-valószinű az is-,ahogy az első válaszoló is irta...
Lepontoztál, hűha, mindjárt összetörpölöm magam!
De most már tudom, hogy jól láttam, irigy vagy... és annyira zavar téged, hogy ezt valaki észreveszi, hogy mindjárt jól lefelé pontozol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!