Jogosan haragszik rám a felesége? Ki hibázott, a férj, a feleség, vagy én? Kinek van igaza?
Hogy van ehhez gerinced? Komolyan nem veszed észre magad, és azt hiszed, hogy igazad van? Attól, hogy a férjnek volt másik harminc szakadt büdös k.urva barátnője, akivel megcsalta a feleségét, az nem mentség arra, hogy Te is megpróbáltál d.ugni vele, mert Te is egy b.üdös k.urva vagy. Attól, hogy más görény, neked nem kell annak lenni. Úristen. Azzal mentegeted magad, hogy mással is megcsalta. És mi a f.asz van akkor? Akkor neked is szét kell tenni a lábaidat rögtön? És utána még lelki kapcsolat, na ne röhögtess.
Egyébként egy két gyerekes apuka vagyok, és nem szoktam ilyen stílusban beszélni, csak ez most rohadtul felidegesített.
"Nyilván nem kell sok a plelykához,ha összevetnek a feleségével: csinosabb vagyok,színesebb, vagányabb a felesége meg csúnyácska, önbizalomhiányos, életunt, és ezernyi egészségügyi baja van."
Azért ezzel nem pont az önbizalomhiányodat hangsúlyozod....
ne álltasd magad ezzel az önbizalomhiány témával, nem erről van szó... ha valakinek önbizalomhiánya van akkor is meggondolja, hogy az az ember 3 gyereknek az apja és felesége van
ez a részedről semmi egyéb csak az volt, hogy tetszett neked, ahogyan elhülyült miattad, jó volt az egódnak, ha eszed is lenne akkor csírájában elvágtad volna az első elhülyülős jel után, most ne csodálkozz azon, hogy mindenki a ribijének néz, és nem csak a barátja fog bepróbálkozni nálad, hanem még sokan mások is
stabilnak lehet stabil a barátnőd, de, hogy ő is taknyos kislány még az is biztos, a barátnőd és azért hibáztatja a házaspárt, ez a dolg, de ha az ő barátja-párja lett volna a "lelki"barátod helyett, akkor az ő szemében is k.urva lennél
"Van úgy hogy az ember önbizalomhiányában rangon alulit választ, mert úgy érzi csak azt érdemli."
Remek "barát" lehetsz...
(3. válaszoló)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!