Tartós kapcsolatban élők férjek, feleségek, vannak olyan vitáitok (melyek nagyon banálisak), amin igazából inkább nevetni kéne?
Gondolok ilyenekre, párbeszéd amiből néha kisül egy vita, d később röhögjük, hogy nem vagyunk normálisak...:)
Pl: -Szia, gyere ebédelni, mert kész az ebéd!
(a férj nagy vívódással kijön a szobából, abbahagyja elfoglaltságát...leül, elkezdi majszolni a szalmakrumplit)
-Ne egyél krumplit, előbb a leves!
-Miért baj, ha előbb krumplit eszek? (???)
-Nem lesz a másodikkal!
-De nem mindegy mikor eszem meg? :D
(és ez már addig folytatódik, míg az egyik besértődik és elmarad a közös ebéd:D)
vagy: (telefonon)
Szia, képzeld elterveztem mit csináljunk hétvégén!
Lány: De jó, megyünk állatkertbe? (kíváncsian)
-Nem! Ó tudtam, hogy neked nem lesz jó amit szerveztem. (miközben erről szó sem volt, a lány csak egy kérdést tett fel)
-Na jó, már el is ment a kedvem a hétvégétől! Nem is csinálunk semmit! Na szia, most megyek!
És millió egy ilyen dolog van, most ezek jutottak eszembe egy házaspár barátoméktól származnak. Ilyenek nálunk is vannak. Mi már annyira fejlődtünk, hogy már párbeszéd közben elröhögjük magunkat, hogy ennél nagyobb bajunk soha ne legyen...:) Tudtok hasonlókat?
Férjem délután elvitte magával a lányát, megbeszéltük, hogy reggel jön. Baromi álmos voltam, aránylag korán lefeküdtem. Rég aludtam ilyen jót, a kaputelefon ébresztett, az utcában lakó barátnőm felszólt, hogy a férjem nem tud elérni, hívjam vissza. Igen, mindezt még a "melyik bolygón vagyok?" állapotban.
Úristen, biztos valami nagy baj van, nézem, tényleg vagy 5 nem fogadott hívás. Visszahívom, már mindenféle haláleseteket vizionáltam:
- Szia, mi baj van?
- Segííts, holnaptól mehetnék X-be egész olcsón, de most azonnal kell eldöntenem. Menjek?
- EZÉRT hívtál ennyiszer és ezért trappoltattad át a barátnőmet, hogy felcsengessen...?
- Igen, nem tudom menjek-e...
- Szeretnél menni?
- Igen....
- Akkor mi szól ellene?
- Öööö...nem tudom van-e fontosabb dolgom, amit elfelejtettem... meg akkor téged és a lányomat is itt kellene hagynom egy hétre..
- Szerintem egy hétig kibírjuk nélküled, de te tudod, hogy mi jobb neked...
- Döntsd el helyettem...
- Hadd ne... nagyfiú vagy, menni fog egyedül is. (amúgy anyádért ébresztettél fel ezért, hrrrrr!!!)
Negyed óra múlva már kicsit képben voltam, visszahívtam, hogy hogy döntött:
- A lányomat is megkérdeztem, megkérdezte, hogy fej vagy írás. Mondtam, hogy írás. Mondta, hogy akkor nem megyek, úgyhogy lemondtam az utat.
Most mennyire legyek pissed off, hogy napok óta most tudtam volna végre egy jóízűt aludni és fel lettem ébresztve egy olyan dolog miatt, amit egy érme is el tudott volna dönteni....?
Ja, többet egy közlben lakó barátom számát se fogja megkapni...Grrr.
Remélem nem tértem el nagyon a kérdés tárgyától!
Viszont most megyek aludni, mert ismét férj- és horkolásmentes estém lesz, ki kell használni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!