Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tartós kapcsolatban élők...

Tartós kapcsolatban élők férjek, feleségek, vannak olyan vitáitok (melyek nagyon banálisak), amin igazából inkább nevetni kéne?

Figyelt kérdés

Gondolok ilyenekre, párbeszéd amiből néha kisül egy vita, d később röhögjük, hogy nem vagyunk normálisak...:)

Pl: -Szia, gyere ebédelni, mert kész az ebéd!

(a férj nagy vívódással kijön a szobából, abbahagyja elfoglaltságát...leül, elkezdi majszolni a szalmakrumplit)

-Ne egyél krumplit, előbb a leves!

-Miért baj, ha előbb krumplit eszek? (???)

-Nem lesz a másodikkal!

-De nem mindegy mikor eszem meg? :D

(és ez már addig folytatódik, míg az egyik besértődik és elmarad a közös ebéd:D)

vagy: (telefonon)

Szia, képzeld elterveztem mit csináljunk hétvégén!

Lány: De jó, megyünk állatkertbe? (kíváncsian)

-Nem! Ó tudtam, hogy neked nem lesz jó amit szerveztem. (miközben erről szó sem volt, a lány csak egy kérdést tett fel)

-Na jó, már el is ment a kedvem a hétvégétől! Nem is csinálunk semmit! Na szia, most megyek!

És millió egy ilyen dolog van, most ezek jutottak eszembe egy házaspár barátoméktól származnak. Ilyenek nálunk is vannak. Mi már annyira fejlődtünk, hogy már párbeszéd közben elröhögjük magunkat, hogy ennél nagyobb bajunk soha ne legyen...:) Tudtok hasonlókat?

2011. márc. 16. 21:16
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Mondtam, a nagyobbik kutyát (25 kg színizom, mellé víziszonyos) meg kellene fürdetni, de fizikai erő is kell, nehogy kivigye a plexit a zuhanyzóban, jöjjön segíteni.

Férjem: - Ne most fürdesd meg, lemosod róla a viaszt!

- Nem alma, kutya....

- Akkor gyantát...

- Nem is fenyő...

- Faggyút, bmeg!!!

2011. márc. 16. 21:48
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Életemben először próbálkoztam szilvásgombóccal. "Fogjuk rá, hogy ehető" státuszban elfogyott. Néhány nappal később túrógombócot csináltam, nézem a zsemlemorzsát, furcsa füzérekbe volt rendeződve. Turkálok benne, hopp egy lepketetem. Viszem a férjemnek, hogy ez mi a fene, mit csináljak vele. Semmit, fúúúúj, dobjam ki.

- De akkor ne legyen zsemlemorzsa a gombócon?

- Hát EZ ne, inkább megeszem anélkül...

- De pár napja már megetted a szilvás gombócon is, akkor még nem vettem észre, hogy lepketetem van benne....

- ***vasvilla szemek***

2011. márc. 16. 21:51
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Férjem reggel dúvadként forgatta át a lakást, mert nem találta a naaaagy sárga gyűrűs mappáját. Váltig állítottam, hogy egy böhöm nagy, sárga mappát észrevettem volna a lakásban, csak kereste. Lerohant a garázsba. Vissza a lakásba. Felhívta a kollégáját, hogy nézzen körbe az asztala körül. Nem találják. Fújtat. Javaslom, hogy nézzem szét még egyszer akocsiban, hátha a lánya félrepakolt valamit, amikor beült tegnap és az alatt lesz. Dehogy van ott, már nézte, de azért megnézi ismét. Jó, csörögjön, ha megvan. Két perc múlva telefon:

- Megvan.

- Hol volt?

- Kocsiban.

- De azon belül?

- Nem akarok róla beszélni....

- Hol volt??

- Egy nylon zacsiban.

- Átlátszóban?

- Mondtam, hogy nem akarok róla beszélni!!

2011. márc. 16. 21:53
 14/24 anonim ***** válasza:
(lehet h. fogalomzavarom van, de nekem ezek nem vitának tűnnek)
2011. márc. 16. 21:53
 15/24 anonim ***** válasza:

Másik szobából hallom, hogy fájdalmasan felvonyít a kutya:

- Miért vonyított, mi történt?

- Megharapott!

- És attól miért ő vonyít?

- Mérgemben én is beleharaptam a fülébe...

2011. márc. 16. 21:56
 16/24 A kérdező kommentje:

Igen, valóban nem viták, de nekem tetszik, ha ilyen téves beszólásokat is írtok, de akinek van jöhetnek az értelmetlen viták is:D

(köszi annak aki beszúrta ezeket, jókat derülök:D)

17/24 anonim ***** válasza:
Pardon, akkor másolás berekesztve!
 18/24 A kérdező kommentje:

de, másolhatod nyugodtan, jól estek nekem:)

Eszembe jutott egy dolog nekem is...

bekerültem pszichológia szakra, elsőéves voltam. Akkoriban szokásommá vált mindent kimagyarázni, teletűzdelni idegen szavakkal, akkor "tudományosabb" a dolog...:D

Párommal beszélgettünk, valamivel épp húzta az agyamat (szeret bosszantani)...

Mikor már teljesen kifogytam, rájöttem, hogy igaza van, egy teljesen nem odaillő mondatba beletűztem, igen drágám, de ez relatív :D

azóta, ha valamit nem ért, mindenre azt mondja, hogy ez relatív:D

2011. márc. 16. 22:00
 19/24 anonim ***** válasza:

Talán ez már vita kategória :) Akkor engedelmetekkel még másolgatok, amíg valaki szót nem emel ellene:

Egyik barátom nálam hagyott egy kulcsot, hogy be tudjanak a szerelők jutni a lakásába. Fel is raktam akulcsot a saját kulcscsomómra. Az egyik haverom csinálta a konyhát, két napja még visszament valamit befejezni. Amikor végzett, akkor a kérésemnek megfelelően bedobta a postaládámba a kulcscsomómat. Reggel a férjem felvitt volna egy nagy és nehéz dobozt, kéri a kulcsot:

- Hol a kulcscsomó?

- A postaládában, még nem vettem ki.

- És hol a postaláda kulcsa?

- Az....öö...a kulcscsomón....bent a postaládában....

Itt pár percben méltattuk mentális képességeimet...Majd felfeszítettük, közben folyamatosan engem méltatva. Időközben az is kiderült, hogy minden előzetes feltételezés ellenére NEM fér bele az egész kézfejem a postaláda résébe és ennek a ténynek a felismerése komoly fájdalmakkal és sérülésekkel járt. (Befér, de kifelé már nagyon fáj...)

2011. márc. 16. 22:03
 20/24 anonim ***** válasza:

Pár napja rászántam magam a sminktetoválásra (felső szemhéj, szempillák töve). Annyi gond volt csak vele, hogy összesen két dologtól félek - a tűktől és a fájdalomtól. Nem részletezem a készítő megpróbáltatásait, végül sikerült.

Hazafelé férjemet megkértem, hogy kísérjen el, mert fogalmam se volt, mennyire fogja a látásomat befolyásolni. Együtt értünk haza a szomszédasszonnyal, addigra bucira dagadt a szemem, piros volt, néhol még száradt egy kis vér... A hölgy hol rám nézett, hol a férjemre, rá dühösen, rám sajnálkozóan :)))

A helyzet másnap reggelre csak fokozódott.

Reggel a férjem mondott valamit, amin elcsodálkoztam. Épp meglepett pillantásokkal nézek rá, mire megszólal:

- Azt hittem legalább meglepődsz...

- Csodálkozom is!

- Hát, nem igazán látszik rajtad...

- Bmeg, ennyire tudom kinyitni a szemem!!

2011. márc. 16. 22:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!