Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy nekem nagyon fontos...

Egy nekem nagyon fontos személy nemrég ébredt fel a kómából. Most mit tegyek?

Figyelt kérdés

Én úgy érzem, hogy szeretem és pont ezért nem tudom eldönteni mi lenne jobb most:

* maradjak mellette és ápoljam, mert ő erre megkért

* továbbra is maradjak távól tőle

Az egész helyzetet itt lehet elolvasni:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

most mit tegyek?

2011. márc. 16. 17:36
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
82%

Én is elolvastam.Ezért is válaszoltam a kérdésedre!

Üdv:Szuzka

2011. márc. 16. 17:52
 12/33 anonim ***** válasza:
100%

Hogy mit tegyél, azt bizony Neked kell eldönteni...

Gondold át, vess számot a saját érzelmeiddel, hogy igazi szerelemről van-e szó, vagy csak egyfajta szimpátia, amit most fokozott ez az állapot. Egy hosszútávú kapcsolat nem alapozható sajnálatra és szánalomra, mert az egy idő után el fog múlni.

2011. márc. 16. 17:55
 13/33 anonim ***** válasza:
96%
Maradj vele. Ha ennyire erős érzelmeket táplálsz iránta és megkért, hogy maradj mellette akkor nyilvánvaló, hogy te nem a felesleges 3. személy vagy. Remélem a sráccal boldogok lesztek!
2011. márc. 16. 17:58
 14/33 anonim ***** válasza:
Látogasd meg minél hamarabb!
2011. márc. 16. 18:10
 15/33 A kérdező kommentje:
:) jól esik, hogy tőlünk idegen emberek megértenek, és nem szólnak meg azért mert beleszerettem a fiúba, és mellette szeretnék lenni
2011. márc. 16. 18:44
 16/33 anonim ***** válasza:
75%
még szép, hogy megértünk. Jajj annyira szeretnélek titeket látni, mikor bemész hozzá, és egymásra néztek, és meglát téged. Tisztára romantikus filmbe illő:) Sok boldogságot, és jobbulást a szerelmednek!!:)
2011. márc. 16. 18:46
 17/33 A kérdező kommentje:
:)
2011. márc. 16. 19:45
 18/33 anonim ***** válasza:
96%
Én a hosszú hétvégén voltam kómában. De jó lett volna arra ébredni, hogy azt látom meg először, akit szeretek... De az illető egy bedes rebanc és bakszik rám!
2011. márc. 17. 21:20
 19/33 anonim ***** válasza:
73%

elképzeltem a jelenetet és bekönnyeztem

menj be hozzá, annyira nehéz olyan társat találni akivel tökéletes összhangban vagytok egymással :)

20L

2011. márc. 19. 13:05
 20/33 anonim ***** válasza:
100%

Ha sajnálod, ha ő szeret, de te nem biztos, ha nem akarod ápolgatni, mert mást képzeltél magadnak, nem ömlik ez belőled (nincs azzal semmi gond) és nem akarsz elválni, akkor hagyd ezt a dolgot elmúlni. Ha nem akarod, hogy a te feladatod legyen a felgyógyulása (persze ha felgyógyult már nem lehet a tied, ha nem segítessz, ) akkor ne csináld. Döntsd el melyik férfit szereted jobban szívvel, ésszel, és az alapján dönts. Most ő sajnálatos helyzetben van, ez megzökkent téged, nem vagy az övé, nem kell vele maradj, csak mert sajnálod. Ha pedig igen, akkor beszélj a férjeddel, hogy ez van kész vagyunk.

Ő nem kérhet erre meg, mert férjes asszony vagy, így már nem csak a saját döntésed ez.

Ha beletudsz szeretni akár kicsit is másba, akkor a férjeddel már billegtek sajnos.

2011. márc. 19. 15:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!