Gáz, ha közel 40 éves nőként úgy döntök, hogy nem lesz senkim? Nem volt még igazán komolyabb párkapcsolatom, nincs gyerekem sem. Sajnos már csak kihasználnak a férfiak, szóval azt hiszem, hogy maradok egyedül.
"Sajnos nem vagyok egy modell alkat, de inkább az a baj, hogy az arcom nem szép, így lasszóval kellene fogni a "pasikat"
Fönn vagy valami társkeresőn?
Ha nem, akkor tegyél már fel egy-két képet magadról... kíváncsivá tettél.
Ajánlom a randihely.hu-t. Ott lehet látni pl., ha megnéznek - szerintem elég jó hely.
Az a gáz, ha magányos vagy, de az nagyon.
Ha nem párkapcsolatot keresel, az nem baj.
DE különben a legcsúnyább arcó, szerencsétlen testalkatú , kiállhatatlan természetű nők mennek férjhez legelébb, és ezek meg is tartják a férjüket. Sőt, az még "szót is fogad" otthon.
Kérdeztem egy ismerősömet, miért?
Azt mondja, ha elmegy hazulról, nem kell eggódnia, hogy otthon lesz-e még az asszony, mire hazaér..
Úgyhogy egy kevésbé helyes arc ne feszélyezzen. Lehet, hogy vki szépnek látja. Szegény férfiakat tekintve meg kérlek, ne általánosíts!
A legtöbb férfi szeretetreméltó, jóravaló, megbízható ember. Ha Te nem ilyeneket vonzol be, akkor vizsgáld meg a kibocsájtott jeleidet, talán azzal van baj. Mindenesetre sértődöttségből ne vonulj magányba. Vannak csendes férfiak is. De ha nem kell férfi, az se baj, de életed felénél (se?) nem mondhatod, hogy "ennyi.,lehúztam a rolót" változni kell, fejlődni, párkapcsolatban vagy a nélkül. Még azért egy 5 évet kéne adnod a gyereknek - családnak, jó lesz az , ha öreg mamó leszel. Nem akarsz kihozni egy árva gyermeket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!