Az egyedül álló férfiak, hogyan tartják rendbe a házúkat, lakásukat, kertjüket?
Én rendbe tartottam, mindig katonás rend volt nálam. De tényleg, cuccaim rendben, elmosogatva. Viszont nem voltam egy nagy takarító. Úgy értem a plafon tiszta pókháló volt, meg a mikrót sem nagyon takarítottam ki, meg volt még egy-két "igénytelen" dolgom.
Aztán hozzám költözött a barátnőm meg a káosz. Ő az a fajta, hogy a lakás van őérte, nem fog folyton a rendrakással szórakozni, meg főzés és vacsora után mosogatni, mindenét szanaszét dobálja, viszont nagyon tiszta, meg higiéniára ügyel, de lomos.
Ha véletlen elmegy egy-két napra, én rendet rakok, aztán hazajön és kezdődik a kupleráj elölről. Eleinte borzasztó szokatlan volt, de már egészen megszoktam. :)
A lom is furcsa volt, de főleg az, hogy akkora kuplerájt csinál, közben meg mániákusan sikálja a mosdót, meg a konyhaszekrényt stb.
Relatív. Ő lomos. DE nagyon igényes arra, hogy minden ki legyen suvickolva. Egy csomó mindentől égnek állt a haja nálam. Jó nem az, hogy olyan igénytelen vagyok, de na, nem az erősségem a suvickolás, meg anyám sem volt olyan. Ő otthon azt látta, hogy a tűzhelyet hetente kihúzogatja az anyja, és lemossa, hűtőt, csempét mindenfélét gyakran takarítják. Viszont szanaszét hagyja a dolgait, nem rakja a helyére. Én meg a helyére rakok mindent, de nem takarítok olyan igényesen, mint ő. Végül is kiegészítjük egymást.
Lomos, de nem koszos lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!