Igaz az az állítás szerintetek, hogy két nagyon hasonló személyiségű férfi és nő, nem jöhet ki egymással vagy csak nagyon nehezen?
Részben igaz, de nem azért, mert "két dudás nem fér meg egy csárdában".
Alapvetően a hasonló jellemű emberek találják meg egymást. Nyilván, amennyiben sok zavaró tulajdonságod van és így a párodnak is, akkor a kapcsolatotok sem lesz túl fényes, viszont amíg nem változtatsz rajtuk, csak ugyanilyen párkapcsolatokban fogod magadat találni.
Ugyanakkor, amint felfedezed ezeket a negatív tulajdonságokat magadban és javítasz is rajtuk, valamint a párodat is csak akkor tartod meg (és nem ragaszkodsz hozzá minden áron) ha teljesít alapvető feltételeket, amik egy párkapcsolatban elengedhetetlenek, akkor minden bizonnyal jó kapcsolatokra számíthatsz a jövőben.
A témában ajánlom Dr. Csernus Imre írásait.
érdekes, nálam a barátaim személyisége hasonlít nagyon az enyémrem, ők a tükörképeim (a szó valódi értelmében vett barátok, nem szexpartnerek).
Az eddigi pasijaim mindig kicsit különböztek tőlem, de soha nem teljes életszemléletükben, nem voltak ellentéteim.
én azokkal nem tudok kijönni hosszútávon, akik mindig az előtérbe tuszkolják magukat, és engem teljesen elnyomnak, a kéréseimet nem veszik figyelembe, azt ha v.mi nem jó nekem.
azt hiszem, legtöbben az ilyen tolakvó emberekre vagyunk allergiásak, azok is, akik visszahúzódóbbak, azok is, akik szintén ilyenek...merthát, ha utálják is magukban ezt a tulajdonságot, azért magukban elnézik, de a másikban már nem...
két egyforma, de nyugis, töprengő személyiség jól kijön egymással sztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!