Miért nem tudom elfogadni, ha megkínálnak valamiből, vagy ha meghívnak?
Én nem hoztam fel. Nem tudom mennyire hasonló a két eset én majd egy hétig "ettem" a nyakukon. Ők olyanok, hogy tuti nem vették volna el. A végén nagyon megköszöntem mindent. Végül is valamennyire szégyell(t)em érte a képemet, de utólag pláne nem lett volna pofám megkérdezni, hogy mennyi a cekk...:-S
szerintem hagyd, majd legközelebb.
Hanem akkor egyszer csak "futólag" érdeklődd meg, mintha nem is tartanád olyan fontosnak...hogy "ja a múltkor az étteremben..."
előző a 20-L
Az éttermes dolgot azt felejtsd el, utólag kár rágódni ezen, legközelebb ha ilyen program adódig Te ajánld fel, hogy fizeted.
Amugy meg nyugodtan fogad el a kínált ételt, elvileg azért kínálnak meg mert szeretnek és nem sajnálják tőled.
Régen én is ilyen voltam, még a férfiak meghívását se szívesen fogadtam el, mert "én is ki tudom fizetni", "én nem vagyok olyan".
Majd munkába álltam, rögtön az első héten belefutottam egy rázós ügyfélbe. A főnökömhöz (pasi volt) mentem oda tanácsért, hogy mit hogyan csináljak.
Mondta, hogy "beültök kávézni, ahová szeretne - amit természtesen ő fog fizetni, mert te nő vagy - aztán ezt meg ezt". Ez a mondat nagyon megütötte a fülemet, illetve kétszer is belefutottam olyan helyzetbe, ahol férfiak mondták, hogy ha az ő társaságukban nő van, akkor ők fizetik a fogyasztást. Mindegy, hogy randiznak, vagy munkatárs, rokon, akárki a hölgy.
Annyira egybecsengett, hogy végül átértékeltem ezt az egészet.
20 éves lány vagyok velem is ugyanez van.Sőt nekem még a barátomnál is megvolt ez az érzés másfél éven keresztül,ami azért gáz!
Ha megkinált vmivel. vagy megakart hivni valamire mindig visszautasitottam,hogy nem vagyok éhes,közbe meg majd kilyukadt a hasam.Én is cikinek éreztem bármit is elfogadni.Aztán mostmár barátomnál ez szerencsére megszünt,szép lassan elmertem fogadni dolgokat,de másokkal még mindig megvan és olyan hülye érzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!