Házas ember vagyok, de tetszik egy 17 éves lány. Hogyan vessek ennek véget?
8 éve vagyok házas, van egy kisfia feleségemmel eddig nem voltak problémáink, de mióta 4 hónapja tanítok gitározni egy lányt, átértékelődtek bennem a dolgok. Eleinte csak figyeltem, beszélgettünk. Úgy kezeltem, mint a húgomat. Most viszont már másfajta érzéseket táplálok iránta. Nagyon fiatal még, nem is akarok tőle semmit, de abban szeretnék tanácsot kérni, hogy hogyan mulasszam el ezt az érzést. Hangsúlyozom még egyszer, hogy NEM fogok vele kikezdeni. Azonban az tény, hogy tetszik.
33/F
Na, én is hasonló szituban vagyok, csak a másik oldalról... Tetszik egy nős férfi, én is neki, de egyikünk sem akar többet. Én is elítélem az ilyet. :(
Szóval szerintem tényleg az a legjobb, ha valamilyen indokkal befejezed az órákat. Mert ha nem, úgy előbb-utóbb igen nehéz lesz ellenállni. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!