Házas ember vagyok, de tetszik egy 17 éves lány. Hogyan vessek ennek véget?
8 éve vagyok házas, van egy kisfia feleségemmel eddig nem voltak problémáink, de mióta 4 hónapja tanítok gitározni egy lányt, átértékelődtek bennem a dolgok. Eleinte csak figyeltem, beszélgettünk. Úgy kezeltem, mint a húgomat. Most viszont már másfajta érzéseket táplálok iránta. Nagyon fiatal még, nem is akarok tőle semmit, de abban szeretnék tanácsot kérni, hogy hogyan mulasszam el ezt az érzést. Hangsúlyozom még egyszer, hogy NEM fogok vele kikezdeni. Azonban az tény, hogy tetszik.
33/F
15:51:
attól, mert valaki foglalt/házas, még nem vak és tetszhet neki más, ez nem a kapcsolat minőségén múlik... Más kérdés az, hogy nem szabad(na) kikezdeni vele, na az tényleg tilos.
Önuralom és akarat! Gondold végig,hogy mi az amit szeretsz a feleségedben? Mit jelent neked a fiad? Mit várhatnál ettől a leánykától? Megérné-e neked,hogy elveszítsd a feleséged,a kisfiad?
Ha minden találkozás előtt azt végiggondolod,könnyebb lesz. Ha a lányka flörtöl veled,határozottan utasítsd vissza.
"... de abban szeretnék tanácsot kérni, hogy hogyan mulasszam el ezt az érzést."
Nagyon-nagyon egyszerű, ahogy már eddig is leírták. Ne találkozz vele soha többet. Ajánlj magad helyett másik tanárt.
Utolsónál a pont. Bár én még egyet hozzátennék:
A farok föláll, az ész megáll.
"A lánnyal ne törődj, inkább dobd fel a házasságodat valamivel!"
Nem férne még el a családodban a kisfiatok mellé legalább még egy kistestvér?!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!