Mért nem képesek ezt megengedni?
A barátnőm sz.napja jövőhét szombaton lesz,és egy szórakozóhelyre megyünk. A szüleim viszont nem akarnak elengedni,pedig már többször voltam ott,mindig mondják h tanuljak,de megy a tanulás. Mit tegyek?
16L
Ahogy a hölgy írta: "Mért nem képesek..."
Helyesen: Miért nem képesek...
Egyébként szerintem bolondság egy ilyen dolgon vitatkozni, bár mégis írok ide... mindegy. :)
18f
Szia!
Szerintem próbálj beszélni velük, érvelj!
Ha ez nem jön össze, akkor beszéld meg a bizony barátnőddel, hogy mondjátok, hogy náluk lesz a buli és ott alszol. Jó, tudom hazugság, de ha máshogy nem megy akkor ezt kell tenni.
Jó bulizást! Majd meséld el mi volt (:
Addig a napig még egy teljes hét van hátra.
Állj eléjük, és köss üzletet velük: kérdezd meg mi az ára annak, hogy elmehess. Ha naponta kell mosogatnod, takarítanod, órákat tanulnod az orruk előtt, kutyát sétáltatnod, tesódat hozni-vinni az oviba, akármi! akkor is elérheted azt, amit akarsz.
Esetleg te ajánlhatnád fel a dolgokat, és akkor csak a neked leginkább tetsző tevékenységeket sorolva fel, egyre feljebb strófolva az árat.. Egy idő után majd csak megroggyan a nyakuk:)
Nekik nem érdekük téged büntetésben tartani, egy előnyös alku ellen biztos nem lenne kifogásuk! Hajrá!
Nem tudom. =/
Ma mondtam hogy megyek,erre mondták hogy nem mész sehova,vagy ha mégis baj lesz. :S Nakössz. -.-" Tanulok,minden sz*rt megcsinálok,és nem mehetek?! Nem baj,azért is elmegyek. xĐ Max. másnál alszok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!