Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mért nem képesek ezt megengedni?

Mért nem képesek ezt megengedni?

Figyelt kérdés

A barátnőm sz.napja jövőhét szombaton lesz,és egy szórakozóhelyre megyünk. A szüleim viszont nem akarnak elengedni,pedig már többször voltam ott,mindig mondják h tanuljak,de megy a tanulás. Mit tegyek?

16L

2011. márc. 12. 22:53
1 2
 11/17 anonim válasza:

Ahogy a hölgy írta: "Mért nem képesek..."

Helyesen: Miért nem képesek...

Egyébként szerintem bolondság egy ilyen dolgon vitatkozni, bár mégis írok ide... mindegy. :)

18f

2011. márc. 13. 00:18
 12/17 anonim válasza:

Szia!

Szerintem próbálj beszélni velük, érvelj!

Ha ez nem jön össze, akkor beszéld meg a bizony barátnőddel, hogy mondjátok, hogy náluk lesz a buli és ott alszol. Jó, tudom hazugság, de ha máshogy nem megy akkor ezt kell tenni.

Jó bulizást! Majd meséld el mi volt (:

2011. márc. 13. 00:52
 13/17 anonim válasza:

bizonyos*

elnézést :D

2011. márc. 13. 00:53
 14/17 anonim ***** válasza:

Addig a napig még egy teljes hét van hátra.

Állj eléjük, és köss üzletet velük: kérdezd meg mi az ára annak, hogy elmehess. Ha naponta kell mosogatnod, takarítanod, órákat tanulnod az orruk előtt, kutyát sétáltatnod, tesódat hozni-vinni az oviba, akármi! akkor is elérheted azt, amit akarsz.

Esetleg te ajánlhatnád fel a dolgokat, és akkor csak a neked leginkább tetsző tevékenységeket sorolva fel, egyre feljebb strófolva az árat.. Egy idő után majd csak megroggyan a nyakuk:)

Nekik nem érdekük téged büntetésben tartani, egy előnyös alku ellen biztos nem lenne kifogásuk! Hajrá!

2011. márc. 13. 01:51
 15/17 A kérdező kommentje:

Nem tudom. =/

Ma mondtam hogy megyek,erre mondták hogy nem mész sehova,vagy ha mégis baj lesz. :S Nakössz. -.-" Tanulok,minden sz*rt megcsinálok,és nem mehetek?! Nem baj,azért is elmegyek. xĐ Max. másnál alszok.

2011. márc. 13. 11:22
 16/17 anonim ***** válasza:
Hát ha vállalod amit utána kapsz hogy megszöktél akkor csak rajta de nem biztos hogy megéri egy buli miatt a szüleid haragja vagy egy nagyobb büntetés. Bármilyen rossz is most neked a legfontosabb az hogy nyugodt maradj és ne tegyél semmi butaságot. Talán még meggondolják magukat ha nem akaratoskodsz és hisztizel. Akár tetszik akár nem ők a szüleid és sokszor döntenek úgy ami neked nem jó. Nem biztos hogy azért teszik mert idegesíteni akarnak.
2011. márc. 13. 12:31
 17/17 anonim ***** válasza:
Mond meg nekik, hogy ha ennyire a tanulásra fogják, akkor miért hiszik, hogy te pont szombat este/éjjel fogsz tanulni? Akkor már inkább gépezel és alszol.
2011. márc. 13. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!