Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak még igazi barátok,...

Vannak még igazi barátok, akikre lehet számítani?

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi, hogy nektek van-e olyan barátotok/barátnőtök akit már nagyon régóta ismertek, minden megosztotok egymással bármiről tudtok beszélni, és tanácsot adtok egymásnak?

Én azt tapasztalom, hogy az embernek mindig egy adott körből vannak "barátai" akiket a későbbiekben elfelejt, és csak a "szia, de rég láttalak, mi újság veletek" kérdésekből áll a beszélgetés. Úgy tapasztaltam, hogyha az ember általános iskolás és miután felkerül gimibe, elfelejti az általános iskolás barátait. Vagy ha az ember gimis és felkerül fősulira, akkor elfelejti a gimis barátait. Szerintem ez jellemző a fiatalabbakra és a közép korosztályra is. ( 20-40ig) Nektek mik a tapasztalataitok?? Vannak igazi barátaitok??

2011. márc. 12. 16:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nekem sajnos mindig csak az érdek barátok jutnak...

L/18

2011. márc. 12. 17:00
 12/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem 3 nagyon jó barátom van akikkel mindent meg tudok beszélni és tartjuk is a kapcsolatot, tehát gyakran találkozunk. Az egyikkel az általános iskolában barátkoztam össze a másikkal a középiskolában és a harmadikkal, hát mit ad isten? Az egyetemen ismerkedtem meg.

A dolog érdekessége, hogy eleinte egyikünk sem volt a másiknak szimpatikus, de végül mégis valahogy egymásra találtunk és azóta nagyon jó viszonyt ápolunk.

22/F

2011. márc. 12. 17:00
 13/16 anonim ***** válasza:
Annyit még leírnék, hogy nekem is voltak olyan barátaim akik feledésbe merültek az idő múlásával. Az általános iskolában 4 jó barátom volt, akik közül mára már csak az az egy maradt akit írtam is. A másik 3 egyből kiesett a pikszisből mihelyst szétváltak útjaink, pedig a 4.-el sem közös középsuliba mentem. A középiskolába is volt elég sok barátom, de onnan is csak egy maradt, a többi szinte egyből eltávolodott, bár ennek inkább én voltam az okozója, mert nem is nagyon akartam velük tartani a kapcsolatot...
2011. márc. 12. 17:03
 14/16 anonim ***** válasza:

Nekem 3 nagyon jó barátom van:)) Velük tényleg bármit meg tudok beszélni és feltétel nélkül megbízom bennünk. Bár már elballagtunk a gimiből, most is ugyanúgy telefonálunk egymásnak és találkozgatunk hétvégente. Bár az igaz megvallva nem könnyű fenttartani ezeket a barátságokat hiszen mindenkinek kevés ideje van és az az élet rendje, hogy új emberek is belépjenek az életünkbe.

L/19

2011. márc. 12. 18:28
 15/16 anonim ***** válasza:

Szia. Néha azt hittem, hogy van igazi barátom, de sajnos mindig csalódnom kellett! Mind tudtak hívni, ha valami kellett, de amikor én kerestem volna a társaságukat, leráztak. :( Most a férjem a legjobb barátom. :)

N/28

2011. márc. 12. 22:33
 16/16 anonim ***** válasza:

Nekem legjobb barátnőim voltak, bár megmondom lehet, hogy jobb ötlet ha inkább több ha nem is olyan legjobb fajta van. Igazából pedig nem panaszkodhatok. Általánosban 1 volt, ahogy a sulinak vége, akkor neki is. Aztán suliban nem lett, hanem sportban 2. Ők még a mai napig főleg az egyiket legjobbnak érzem. Őszinte velem, én is az lehetek vele. A másik furcsa lett, nem olyan nyílt, mint előtte, ez engem meglepett. Nem mintha mindent tudnunk kellene már egymás életéről, de a legjobb kapcsolatba még az is belefér. De azért jóban vagyunk vele is. Talizni egy évben egyszer szoktunk, mert messze lakunk, és azt vettem észre ezek a talik, akkor egész olyasmik mint régen voltak, amikor csak mi ketten vagyunk. Ha családi körben, úgy másabb. Változtunk, és valahol ezt fura látni, pedig normális. Jó az az egy dumcsi is amit kettecskén tudunk visszahozni a régi szép időket.

35N

Szóval lehetnek !

2011. márc. 13. 04:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!