Ha az öngyilkosság nem megoldás akkor, mi? És az öngyilkosok lelke tényleg ittragad a Földön?
Nem alakulnak jól a dolgok mostanában. Olyan társaság és szeretehiányom van. Párom szüleivel lakom. Apósjelöltem folyton folyvást kötekszik meg kritizál. Semmi nem jó amit én csinálok. Anyósjelöltet se igazán érdekli mi van velem. Párom állandóan dolgozik 4 hónapja van azon a helyen, de Őt se úgy látom, hogy kicsit is izgatná, hogy élek-e halok-e. Szeretkezni sem szeretkezik velem hetek óta. Amióta melózik 2x volt velem. Rövid ideje lakom itt munkát nem találtam és havejaim, barátaim sincsenek. Van egy bizalmasom, mostanában Ő is inkább egyedül akar lenni.
Páromat az se érdekelné, ha elmennék innen, de az a baj, hogy egyedül csak hajléktalanszállóra tudnék menni, mert a rokonaimnak is nagyon kicsi lakásuk van, vagy már nem élnek.
Szívem szerint bevennék egy zacskó bogyót és ráinnék valami erős piát kimennék az erdő közepébe ott nem talál rám senki. Kezdek teljesen depressziós lenni ne tudom meddig bírom ezt így tovább. Legszívesebben felszívódnék, elpárolognék, mint a kámfor, úgy érzem itt csak útban vagyok. A szívem meg majnem meghasad, hogy 2011-re a TV meg a pénz a legfontosabb az emberek életében...
Egyedül azért nem öltem meg még magam, mert azt hallottam az önygilkosok lelke ittragad a Földön és csak bolyong, mint gólyafos a levegőben. Ez igaz?
*Megjegyzésképpen: kívülállok is kicsit furának tartják a páromat és a családját, nem sorolom fel, hogy miket meséltek és miket gondolnak).
22/N
Hát először is: ezt a családot ott kell hagynod, ez nem kapcsolta, hanem inkább rémálom. A hajléktalanszálló tényleg nem hangzik túl jól, de ha nagyon nem bírod átmenetileg odamehetnél, legalább kiszellőzne a fejed. Mindenképp kéne neked egy munka h legyen pénzed és keríts magadnak egy lakást. Az se ártana, ha szereznél egy új kapcsolatot, akár egy barátot, akár egy szerelmet, aki visszahozná az életkedved.
Az öngyilkosság NEM MEGOLDÁS!
Ami meg az ittmaradó lelket illeti: passz. Erről még nem hallottam, de örülök h te igen, mert ennek köszönhetően vagy még köztünk.
Szüleimnél laktam, de onnan is menekülnöm kellet a párom sem szívesen jön el velem látogatóba hozzájuk. A szobám ami volt teljesen átalakították telepakolták minden kacattal.
Azért költöztem inkább ide, mert a szüleim hírből sem ismerik a megértést meg a normálisságot. Ha valami nem tetszik akkor jönnek a pofonok meg a baszogatás. Meg állandó ordibálás. Ha ottmaradtam volna biztos felkötöttem volna már magam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!