Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mukodhet egy hazassag ha a...

Mukodhet egy hazassag ha a ferj kulfoldon folgozik es ritkan jar haza?

Figyelt kérdés
2011. márc. 12. 10:13
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Hat valahogy ugy erzek en is mint az utolso valaszolo, Kitartat kivanok nektek.
2011. márc. 12. 10:50
 22/30 anonim ***** válasza:

"A kényszer és az éhség nagy úr és sajnos ebben az országban ez igen gyakori.

Örüljön az a pár negatív hozzászóló, hogy nincs ebben a helyzetben.

Senkinek nem kívánom milyen érzés, mikor lelked egy része halott míg távol vagytok egymástól és a másodpercek is ólomlassúsággal vánszorognak."

Nem kell egyből támadni. Nem is az volt a kérdés, hogy jó-e ez vagy nem. Az volt a kérdés, hogy működhet-e, és sokan úgy gondoljuk, hogy nem. Ettől még megértem, sőt együtt érzek azzal, akinek muszáj, de én úgy gondolom, hogy hosszú távon (és itt nem 2-3 évet értek,hanem 5 vagy annál több) nem működhet! Illetve úgy nem működhet, ami én házasságnak gondolok. Persze másnak jelenthet mást a házasság fogalma. Meg sajnos a baráti körben volt rá több példa, többen mentek szét, mint ahányan együtt maradtak!

2011. márc. 12. 10:53
 23/30 anonim ***** válasza:

10:47-es vagyok

Én már dolgoztam külföldön egy ideig, így tudom mi vár ránk.

Sokkal rosszabb az az időszak, mikor még csak készülődsz, majd az indulás napja, na az halálos...

Aztán az utána lévő pár nap még húzós, majd az ember átáll egyfajta élőhalott zombi üzemmódba.

Nem mondom, hogy kellemes, ez egyfajta önvédő mechanizmus, csak így lehet kibírni, hisz az ember nem zokoghat órákat minden nap, abba belekattanna.

Kitartást!

Nekem is csak úgy megy, hogy lebeg a cél a szemem előtt amiért vállaljuk ezt a kínszenvedést.

2011. márc. 12. 10:54
 24/30 anonim ***** válasza:
Vajon hány házasság működik úgy,hogy mindeketten itthon vannak és együtt? Ha csak ez a jó,akkor miért van a sok válás?
2011. márc. 12. 10:56
 25/30 anonim ***** válasza:

10:53-as

Elnézést, nem szándékoztam támadni.

Igaz, én nem tudok nyilatkozni 3-4-5 éves távlatokról, én csak úgy voltam, hogy havonta hazajártam 1 hetet és azt sem sokáig.

Évekre egyedül biztosan nem mennék ki, akkor megoldanám, hogy egy idő után jöjjön utánam a férjem is.

Olyan rövid egy élet amit együtt leélhetünk, én még fél évet is rettentő pazarlásnak fogok fel, mit külön töltünk.

2011. márc. 12. 10:57
 26/30 anonim válasza:
Én 6 évet voltam kint,azt mondom,amit láttam.Csak a kinti emberekről van szó.Összességében néhány ember maradt csak hűséges a párjához.A legtöbben megcsalták az otthoni párjukat,sőt kint össze is költöztek nagyon sokan.Vagyis kettős életet éltek.De mondom,nem mindenki,vannak nagyon hűséges,normális emberek is,akiknek tényleg a család a fontos.
2011. márc. 12. 11:03
 27/30 anonim ***** válasza:

két példát írok:

az egyik egy építész, aki a falujában nem igazán tudott volna elhelyezkedni, eleinte kijárt németbe, aztán Bp-en dolgozott, hogy többet láthassa a családját. ennek ellenére tönkrement a házassága.

a másik egy kamionos, aki napokra távol van, nemzetközi fuvarozást végez. neki egyben van a házassága, de nem bánik valami jól a családjával, van hogy iszik is.

kívánom, hogy a ti házasságotok túlélje ezt.

2011. márc. 12. 11:31
 28/30 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező - igen a kicsi gyereknek rossz egy kicsit.

De ti ketten - ha hűségesen szeretitek egymást- akkor jó! Még az is jó, hogy amikor a szép lángoló szerelemnek át kell transzformálódni mély megértésen alapuló szeretetté -(mert 6-7 év után ez kell, nem lehet lángolni 10-20 évig: ) ahhoz is segít, hogy a halálos megszokást elkerüljétek.

Sok boldogságot!

2011. márc. 12. 12:36
 29/30 anonim ***** válasza:

Ha menni kell hát menni kell. Én is csak azt írtam, hogy a saját házasságom nem bírná ki. Jó annak, akié igen.

Mi együtt cuccoltunk fel végül 4-en (2 kisgyerekkel).

2011. márc. 12. 20:49
 30/30 anonim ***** válasza:

Szia!

Elsö vagyok.

Szerintem egy házasság sok mindent kibir és ha a párod azért megy külföldre,hogy nektek mindannyiotoknak jobb legyen.Akkor le a kalappal elötte ö sem azért választja ezt az utat mert ez annyira jó csak másképp sajnos nem megy!Tudom miröl beszélek mert nálunk apa van otthon mig én dolgozom.És nagyon nagyon nehéz nekem is neki is és a gyerekeinknek is.DEEE ha egyszer magyarországon nem lehet megélni akkor válltoztatni kell.Szívemböl kivánom,hogy kitartsatok egymás mellett jóban rosszban.Mi 10 éve vagyunk együtt és kibirjuk mert muszáj a családomért a gyerekimért teszem!!

Kellemes hétvégét kívánok nektek!

Remélem megoldodik a gondotok!!!

Üdvözletem:Suzka

2011. márc. 13. 09:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!