Mukodhet egy hazassag ha a ferj kulfoldon folgozik es ritkan jar haza?
Mi mindketten nagyon igényeljük a napi szexet, mégsem jutott eszébe egyikőnknek sem, hogy megcsalja a másikat, mikor külföldön dolgoztam.
Hiszen szeretjük egymást!
Ha valakinek annyira hiánya van, oldja meg kézzel.
De kedves 10:36-os! Akkor az minek is neveznénk házasságnak?:))
Ha nem vagyunk benne egymás hétköznapjaiban, és még szexelni is mással szexelünk, akkor mitől lesz a házasság házasság?
10:40-es, szerinted az inkább házasság, ha többezer kilóméter elválaszt 1,5 évig?
Szerintem ez semmiképpen sem házasság, csak névleg.
De sok embernek van itt csőlátása!
Képzeljétek, mi is imádjuk egymást a férjemmel, még az alatt a 8 óra alatt is hiányzik, míg a munkahelyén van.
De most olyan helyzetbe kerültünk, hogy vagy kiraknak 1 hónapon belül az utcára minket, vagy elmegyek külföldre dolgozni, míg összeszedjük magunk.
Szerintem senki nem azért megy más országba dolgozni, mert "hű de fasza lesz kicsit külön lenni".
A kényszer és az éhség nagy úr és sajnos ebben az országban ez igen gyakori.
Örüljön az a pár negatív hozzászóló, hogy nincs ebben a helyzetben.
Senkinek nem kívánom milyen érzés, mikor lelked egy része halott míg távol vagytok egymástól és a másodpercek is ólomlassúsággal vánszorognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!