Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mukodhet egy hazassag ha a...

Mukodhet egy hazassag ha a ferj kulfoldon folgozik es ritkan jar haza?

Figyelt kérdés
2011. márc. 12. 10:13
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Ha velünk lenne ez, sumákban ugyan, de mindkettőnknek lenne a helyszínen "szeretpótlék".
2011. márc. 12. 10:36
 12/30 anonim ***** válasza:

Mi mindketten nagyon igényeljük a napi szexet, mégsem jutott eszébe egyikőnknek sem, hogy megcsalja a másikat, mikor külföldön dolgoztam.

Hiszen szeretjük egymást!

Ha valakinek annyira hiánya van, oldja meg kézzel.

2011. márc. 12. 10:39
 13/30 anonim ***** válasza:

De kedves 10:36-os! Akkor az minek is neveznénk házasságnak?:))

Ha nem vagyunk benne egymás hétköznapjaiban, és még szexelni is mással szexelünk, akkor mitől lesz a házasság házasság?

2011. márc. 12. 10:40
 14/30 A kérdező kommentje:
En bizom magamban es benne is es tudom hogy nem szorakozni megy, amugy sem tudna ott nagyon szorakoznim ahova keszul. Inkabb a lanyunk miatt aggodom.
2011. márc. 12. 10:42
 15/30 anonim ***** válasza:
50%
A hazassag nem csak sexbol all, tobb is kell oda, ami nincs ha egyik fel kulfoldon el.
 16/30 anonim ***** válasza:

10:40-es, szerinted az inkább házasság, ha többezer kilóméter elválaszt 1,5 évig?

Szerintem ez semmiképpen sem házasság, csak névleg.

17/30 A kérdező kommentje:
Egyetertek az utolsoval, csak kivancsi vagyok hogy van meg mas is ilyen helyzetben. Mondjuk mi meg most fontolgatjuk a dolgot.
2011. márc. 12. 10:44
 18/30 anonim ***** válasza:
Pont ez mondom, hogy nekem az sem házasság. De ha már a szexet is mással oldják meg,akkor meg pláne ne nevezzék annak!
2011. márc. 12. 10:45
 19/30 anonim ***** válasza:
79%

De sok embernek van itt csőlátása!

Képzeljétek, mi is imádjuk egymást a férjemmel, még az alatt a 8 óra alatt is hiányzik, míg a munkahelyén van.

De most olyan helyzetbe kerültünk, hogy vagy kiraknak 1 hónapon belül az utcára minket, vagy elmegyek külföldre dolgozni, míg összeszedjük magunk.

Szerintem senki nem azért megy más országba dolgozni, mert "hű de fasza lesz kicsit külön lenni".

A kényszer és az éhség nagy úr és sajnos ebben az országban ez igen gyakori.

Örüljön az a pár negatív hozzászóló, hogy nincs ebben a helyzetben.

Senkinek nem kívánom milyen érzés, mikor lelked egy része halott míg távol vagytok egymástól és a másodpercek is ólomlassúsággal vánszorognak.

2011. márc. 12. 10:47
 20/30 anonim ***** válasza:
Serintem egy idő után csak igy müködhet. Vissza fogod még sírni ezt az időszakot.
2011. márc. 12. 10:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!