Más lányokkal közvetlen, viszont a szerelme mellett, aki tetszik neki, gátlásos, félénk egy férfi, ez igaz?
Ezen nem kell sokat gondolkodni. Találkoztok, ő bunkózik, Te meg megkérdezed: Neked most mi bajod, megbántottalak? Már egy hete csak puffogsz velem. Egyszerűbb lenne, ha megmondanád, mi a baj.
Erre ő majd kitalál valami odaillő választ, Te megnyugszol, és megy minden tovább. Az is lehet, hogy akkor bunkózik Veled, ha a barátnőjével éppen minden rendben van, és akkor kedveskedik, ha otthon áll a bál. Ki tudja, az is lehet, hogy ennyire hangulatember. De, ha látja, hogy Veled megteheti, meg is teszi. Én tuti elküldeném messzire az első ilyen után. Ha Te nem teszed, akkor úgy gondolja, nincs ezzel semmi baj. De mondom, arra vigyázz, ha a mostani barátnőjét megcsalná, akkor simán megteszi Veled is.
Én tuti elküldeném messzire az első ilyen után. Ha Te nem teszed, akkor úgy gondolja, nincs ezzel semmi baj.
te mit mondanál neki?
Ez a férfi a tanárod?
Üdv.: 16/L
"Találkoztok, ő bunkózik, Te meg megkérdezed: Neked most mi bajod, megbántottalak? Már egy hete csak puffogsz velem. Egyszerűbb lenne, ha megmondanád, mi a baj."
Itt leírtam, én mit mondanék. Bár ezek szerint mégiscsak át kell rágnod, mit mondhatsz neki, és mit nem. Akkor viszont nem értem, miben más, mint az eddigi fiúk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!