Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Más lányokkal közvetlen,...

Más lányokkal közvetlen, viszont a szerelme mellett, aki tetszik neki, gátlásos, félénk egy férfi, ez igaz?

Figyelt kérdés
ez tényleg igaz?még egy 38éves férfire is?hogy aki tetszik neki azzal így viselkedik?
2011. márc. 11. 17:13
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
de ez a viselkedés ingadozásai velem,miért vannak?
2011. márc. 12. 09:42
 12/21 anonim ***** válasza:
Fogalmam sincs, itt csak tippelgetni lehetne. Én biztos megkérdezném tőle a helyedben. Az a megoldás szóba sem jöhet, hogy hagyod a csudába?
2011. márc. 12. 11:20
 13/21 A kérdező kommentje:
de hogy kérdezzem meg,hogy miért viselkedik mindig máskép?.hogy hozzam szoba,stb...?
2011. márc. 12. 12:12
 14/21 anonim ***** válasza:

Ezen nem kell sokat gondolkodni. Találkoztok, ő bunkózik, Te meg megkérdezed: Neked most mi bajod, megbántottalak? Már egy hete csak puffogsz velem. Egyszerűbb lenne, ha megmondanád, mi a baj.

Erre ő majd kitalál valami odaillő választ, Te megnyugszol, és megy minden tovább. Az is lehet, hogy akkor bunkózik Veled, ha a barátnőjével éppen minden rendben van, és akkor kedveskedik, ha otthon áll a bál. Ki tudja, az is lehet, hogy ennyire hangulatember. De, ha látja, hogy Veled megteheti, meg is teszi. Én tuti elküldeném messzire az első ilyen után. Ha Te nem teszed, akkor úgy gondolja, nincs ezzel semmi baj. De mondom, arra vigyázz, ha a mostani barátnőjét megcsalná, akkor simán megteszi Veled is.

2011. márc. 12. 15:12
 15/21 A kérdező kommentje:

Én tuti elküldeném messzire az első ilyen után. Ha Te nem teszed, akkor úgy gondolja, nincs ezzel semmi baj.

te mit mondanál neki?

2011. márc. 12. 15:48
 16/21 anonim ***** válasza:

Ez a férfi a tanárod?

Üdv.: 16/L

2011. márc. 12. 17:29
 17/21 anonim ***** válasza:

"Találkoztok, ő bunkózik, Te meg megkérdezed: Neked most mi bajod, megbántottalak? Már egy hete csak puffogsz velem. Egyszerűbb lenne, ha megmondanád, mi a baj."

Itt leírtam, én mit mondanék. Bár ezek szerint mégiscsak át kell rágnod, mit mondhatsz neki, és mit nem. Akkor viszont nem értem, miben más, mint az eddigi fiúk.

2011. márc. 12. 21:43
 18/21 A kérdező kommentje:
ilyenkor igen,de mikor beszélünk szemtől szemben,akkor valahogy csak mondom amit akarok eszembe jut
2011. márc. 13. 07:33
 19/21 anonim ***** válasza:
Úristen,te 18 évesen 1 38 évessel jársz?Mit szólnak a szüleid????
2011. máj. 14. 20:45
 20/21 anonim ***** válasza:
Nem tökmindegy hogy viselkedik? Ha a tenyerén hordana, akkor mi van? Apád lehetne, kapcsolatban él, más nőknél is próbálkozik... Mi a fenét vársz tőle??? Mert azon kívül, hogy egy leszel a többi félrekefélése között, túl sokra nem számíthatsz. A korodtól belefér az életedbe, meg az idődbe is, csak semmi értelme.
2011. máj. 15. 12:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!